Ξεκινά Και Επίσημα Το "Dark Universe"

0

Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα του "The Mummy", της πρώτης ταινίας απο το "Dark Universe" της Universal, το studio κυκλοφόρησε ένα promo video που εστιάζει στην ιστορία των τεράτων της στο κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στα "The Phantom of the Opera", "Dracula", "Van Helsing", "The Bride of Frankenstein", "The Mummy", "The Invisible Man", "The Wolf Man" και το "Creature from the Black Lagoon".

Επίσης, μέσα απο την ανακοίνωση της η Universal έκανε γνωστό πως ο δημιουργικός πυρήνας του νέου κινηματογραφικού franchise αποτελείται απο τους σεναριογράφους-σκηνοθέτες Alex Kurtzman ("Star Trek"), Chris Morgan ("Fast & Furious"), Christoper McQuarrie ("Mission: Impossible - Rogue Nation"), και τον David Koepp ("War of the Worlds").

Οσον αφορά το casting, η Universal επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Johnny Depp στο ρόλο του The Invisible Man και τον Javier Bardem στο ρόλο του Frankenstein αντίστοιχα.

Ξεκινά Και Επίσημα Το "Dark Universe"

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει η ανακοίνωση της Universal όμως, είναι το αν θα εμφανιστούν σε επόμενες ταινίες οι πρωταγωνιστές της ταινίας του "The Mummy" (Tom Cruise, Russell Crowe, και Sofia Boutella), κάτι που σημαίνει πως το στούντιο θα περιμένει να δεί την πορεία του φίλμ στο box-office και μετά θα αποφασίσει για τις μελλοντικές συνέχειες.

Το "The Mummy" θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου, ενώ η επόμενη ταινία απο το "Dark Universe" θα είναι το "Bride of Frankenstein", που είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2019.

Αν και οι συντελεστές πίσω απο το μεγάλο εγχείρημα της Universal είναι πολύ αξιόλογοι, η αλήθεια είναι πως πλέον οι αίθουσες γεμίζουν απο το όνομα του franchise και όχι απο τα ονόματα των πρωταγωνιστών και αυτό που μένει να φανεί είναι το κατά πόσον τα τέρατα του νέου κινηματογραφικού franchise θα μπορέσουν να δελεάσουν το κινηματογραφικό κοινό που έχει παραδοθεί στις ταινίες comic...

[UPDATE] Το εγχείρημα ακυρώθηκε ύστερα απο την αποτυχία του "The Mummy" με τον Tom Cruise [UPDATE]

Δείτε το promo του "Dark Universe":

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.