Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Hard Boiled"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του "Hard Boiled", του comic που δημιούργησαν οι Frank Miller και Geof Darrow. Το comic των Miller-Darrow κυκλοφόφρησε το 1990 απο την Dark Horse Comics, ενώ το 1991 κέρδισε το υψηλού κύρους Βραβείο Eisner.

"Ο Carl Seltz είναι ένας ασφαλιστικός ερευνητής των προαστείων, ένας στοργικός σύζυγος και αφοσιωμένος πατέρας. Ο Nixon είναι ένας τρελός, φονικός φοροεισπράκτορας που στοιβάζει πτώματα σε ένα εγκαταλελειμένο σφαγείο. Το Unit Four είναι η απόλυτη φονική μηχανή-ρομπότ και η τελευταία ελπίδα των μηχανικών σκλάβων του μέλλοντος. Και όλοι αυτοί είναι η ίδια ψυχωτική οντότητα..."

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Hard Boiled"

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς θα αναλάβει ο Ben Wheatley ("Sightseers", "A Field in England", "High Rise"), ενώ στη θέση του φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Tom Hiddleston ("Thor", "High Rise").

Την παραγωγή του φίλμ θα συντονίσει η Solipsist Films ("Sin City: A Dame to Kill For") και η Hollywood Gang (300", "300: Rise of an Empire").

Με δεδομένο τον ιδιαίτερα hardcore τόνο του comic και την παρουσία του Ben Wheatley στη σκηνοθεσία, η κινηματογραφική μεταφορά του "Hard Boiled" αναμένεται σαν ένα ακατάλληλο και άκρως βίαιο φίλμ, που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο, αν και εφόσον ο εκκεντρικός σκηνοθέτης διατηρήσει μια λογική και δεν "ξεφύγει" όπως στα προηγούμενες ταινίες του...

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Hard Boiled"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.