Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Ταινία Του "Nightwing"

0

Αν και τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά στο κινηματογραφικό comic σύμπαν των Warner Bros. & DC Comics, αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο εταιρείες δεν ετοιμάζουν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η Warner Bros. ετοιμάζει την μεταφορά του Nightwing στη μεγάλη οθόνη, του comic ήρωα της DC, που ουσιαστικά αποτελεί την εξέλιξη του Robin, του πιστού συνεργάτη του Batman και εμπνευστή της ομάδας σούπερ ηρώων Titans.

"Υστερα απο τον θάνατο της οικογένειας του, της ομάδας ακροβατών "The Flying Graysons", ο Dick Grayson υιοθετείται απο τον Bruce Wayne και λίγο αργότερα βρίσκεται στο πλευρό του πολεμώντας το έγκλημα."

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Ταινία Του "Nightwing"

Την σκηνοθεσία του φίλμ έχει αναλάβει ο Chris McKay ("The LEGO Batman Movie"), ενώ το σενάριο θα γράψει ο Bill Dubuque ("The Accountant", "The Judge").

Η είδηση για την νέα comic ταινία έρχεται σε μια περίοδο όπου το κινηματογραφικό σύμπαν της DC βρίσκεται σε ένα ομιχλώδες τοπίο, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν αναδυθεί τα προβλήματα που έχουν κατακλύσει την ταινία "The Batman" και την πιθανολογούμενη αποχώρηση-απομάκρυνση του Ben Affleck απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.