Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Lobo"

0

Σύμφωνα με το THR, η Warner Bros. προχωρά στην υλοποίηση του "Lobo", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του ομώνυμου comic της DC Comics, που δημιούργησαν οι Roger Slifer και Keith Giffen.

"Ο Lobo είναι ένας εξαιρετικά βίαιος μοτοσυκλετιστής και διαγαλαξιακός κυνηγός επικυρηγμένων. Γεννημένος στον πλανήτη Czarnia, σκότωσε όλα τα μέλη της φυλής του με αφορμή ενα επιστημονικό πείραμα στο σχολείο και μετά βαθμολόγησε τον εαυτό του με 'A'. Εκτός απο υπερφυσική δύναμη, διαθέτει και ένα επιταγχυνόμενο θεραπευτικό παράγοντα που του επιτρέπει να αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα του, ακόμη και απο μόνο ένα κύταρο. Παρά την σαδιστική και χυδαία συμπεριφορά του, διαθέτει ένα πολύ προσωπικό κώδικα τιμής και δεν προδίδει ποτέ τον λόγο του. Έχει υπάρξει μέλος των L.E.G.I.O.N., R.E.B.E.L.S. και Young Justice."

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Lobo"

Το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Don Payne ("Thor") και αργότερα αναθεώρησε ο σκηνοθέτης Brad Payton ("San Andreas"), θα ξαναγραφτεί απο τον Jason Fuchs ("Ice Age: Continental Drift", "Pan", "Wonder Woman" 2017), ενώ πρός το παρόν παραμένει άγνωστο το ποιός θα αναλάβει την σκηνοθεσία.

Υστερα απο την απροσδόκητη επιτυχία του ακατάλληλου "Deadpool", η DC Comics σπεύδει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να υλοποιήσει την μεταφορά του δικού της hardcore ήρωα, που όμως φαντάζει αρκετά πιο υπερβολικός και απρόσιτος απο αυτόν της Marvel...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.