Η Warner Bros. Ετοιμάζει Spinoff Με Την Harley Quinn

0

Οταν η Warner Bros. ετοίμαζε το φίλμ του "Suicide Squad", πολλοί πίστεψαν ότι ο χαρακτήρας που θα έκλεβε την παράσταση θα ήταν αυτός του Joker, κάτι απολύτως λογικό καθώς ήταν ακόμη νωπές οι μνήμες απο την απίστευτη ερμηνεία του Heath Ledger στο "The Dark Knight". Ομως, ύστερα απο την προβολή της ταινίας στις αίθουσες και την όχι και τόσο ενδιαφέρουσα ενσάρκωση του Joker απο τον Jared Letto, το ενδιαφέρον του κοινού στράφηκε στην Harley Quinn, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία η "καυτή" Margot Robbie.

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Spinoff Με Την Harley Quinn

Η Margot Robbie σε σκηνή της ταινίας "Suicide Squad".

Μια απροσδόκητη εξέλιξη που άλλαξε και τα σχέδια της Warner Bros., που φαίνεται να "βάζει στον πάγο" την συνέχεια του "Suicide Squad" και να προχωρά στην υλοποίηση ενός spinoff φίλμ με πρωταγωνίστρια την Αυστραλή ηθοποιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline και του TheWrap, η Warner Bros. και η DC Films έχουν αναθέσει στη σεναριογράφο Christina Hodson ("Shut In", "Unforgettable") την συγγραφή του σεναρίου σε ένα φίλμ που θα βασιστεί στους χαρακτήρες της Harley Quinn και κάποιους απο το "Birds of Prey".

Το comic "Birds of Prey" κυκλοφόρησε το 1996 και αποτελούσε μια σύμπραξη των ηρωίδων Black Canary και Oracle. Αργότερα το comic εισήγαγε και άλλους γυναικείους χαρακτήρες όπως αυτούς της Huntress και της Katana. To 2002, η Warner Bros. μετέφερε την ιστορία στην τηλεόραση, όμως το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η σειρά ακυρώθηκε ύστερα απο μόλις 14 επεισόδια.

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το Spinoff Του "Suicide Squad"

Εκτοτε, οι χαρακτήρες του "Birds of Prey" εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά "Arrow", ενώ μέχρι σήμερα δεν είχαν έρθει ποτέ σε πρώτο πλάνο.

Το spinoff φίλμ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο comic ταινίες που θα έχουν γυναίκες-ηρωίδες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ενα νέο ρεύμα που θα ξεκινήσει με το "Wonder Woman" και θα συνεχιστεί με το "Captain Marvel" και το "Avengelyne".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.