Η Warner Bros. Απέκτησε Το "Monstrumologist"

0

Η Warner Bros. απέκτησε τα δικαιώματα του "Monstrumologist", της σειράς βιβλίων φαντασίας του Rick Yancey, που αποτελείται απο τέσσερα μέρη.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο 1888 και ακολουθεί ένα γιατρό και τον βοηθό του, που κατέχουν την πιο ασυνήθιστη ειδικότητα: το κυνήγι τεράτων. Μια νύχτα, οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μισοφαγομένο κορίτσι και ένα πλάσμα με το όνομα Anthropophagus, ένα ακέφαλο τέρας που τρέφεται με ανθρώπους. Αυτό το δείγμα όμως, αποτελεί απλά ένα μωρό του είδους καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ότι έρχονται και άλλα, μια μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα."

Το "Monstrumologist" αποτελεί το πρώτο μέρος της σειράς που περιλαμβάνει επίσης το "The Curse of the Wendigo", το "The Isle of Blood" και το "The Final Descent".

Monstrumologist-series

Την μεταφορά των βιβλίων θα αναλάβει η Jessica Postigo ("The Mortal Instruments", "Tarzan"), ενώ στη θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι Ellen Goldsmith Vein ("The Spiderwick Chronicles"), και Robert Teitel ("Men of Honor").

Τον τελευταίο καιρό, τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο επενδύουν σε νουβέλες φαντασίας, σε μια προσπάθεια ανεύρεσης ενός νέου χρυσοφόρου franchise. Μέχρι σήμερα πάντως, καμία δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει την επιτυχία του "The Hunger Games", που ύστερα απο δυο ταινίες έχει κερδίσει περισσότερα απο 1.5 δισ. δολάρια, αλλά και πολύ καλές κριτικές.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.