Η Warner Απέκτησε Το "Dragonriders of Pern"

0

Στην προσπάθεια αναζήτησης του νέου μεγάλου franchise, τα μεγάλα κινηματαγραφικά studios έχουν επιδοθεί σε ένα πόλεμο πλειστηριασμών για την απόκτηση των δικαιωμάτων απο επιτυχημένες σειρές βιβλίων. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το "Dragonriders of Pern", η σειρά βιβλίων της Anne McCaffrey που κατέληξε στα χέρια της Warner Bros..

"Η σειρά των βιβλίων εξελίσσεται σε μια προβιομηχανική κοινωνία με λόρδους, καλλιτέχνες και δράκους, ενώ δεν λείπουν τα περιστασιακά παραδείγματα υψηλότερης τεχνολογίας όπως τα χημικά λιπάσματα, τα μικροσκόπια και τα τηλεσκόπια. Οι άνθρωποι του Pern χωρίζονται σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες: τους Weyrfolk που ζούν στα Weyrs, τους Holders που ζούν στα Holds, τους Crafters που στα Crafthalls (και κάποιες φορές στα Holds) και τους Holdless που δεν έχουν μόνιμο σπίτι."

Η σειρά ξεκίνησε το 1968 με το βιβλίο "Dragonflight", ενώ έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει 22 νουβέλες και κάποιες μικρές ιστορίες.

Με το "Dragonriders of Pern" η Warner φιλοδοξεί στη δημιουργία ενός νέου μεγάλου κινηματογραφικού franchise, ύστερα απο το τέλος του "Harry Potter", του "Lord Of The Rings" και του "Hobbit".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.