Η Universal Απέκτησε Το "Moonfall"

0

Μερικές ημέρες μετά την απογοητευτική πρεμιέρα του "Independence Day: Resurgence", το στούντιο της Universal απέκτησε το επόμενο project του Roland Emmerich ("Independence Day", "The Day After Tomorrow", "2012"), το οποίο φαίνεται να διαθέτει ακριβώς τον ίδιο τόνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Universal πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για το σενάριο που έγραψε ο Emmerich σε συνεργασία με τους Harald Kloser ("2012", "10,000 BC") και Spencer Cohen.

Το "Moonfall" που χαρακτηρίζεται σαν μια μίξη της ταινίας "2012" με το "Close Encounters Of The Third Kind", ακολουθεί μια ομάδα περιθωριακών που πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την ανθρωπότητα, όταν η Σελήνη βγαίνει εκτός τροχιάς, με κατεύθυνση την Γή. Ενα φίλμ που αναμένεται να μοιάζει περισσότερο με το "Armagedon" και φυσικά σχεδόν καθόλου με το "Melancholia" του Lars von Trier, που επίσης είχε τη Σελήνη στο ρόλο του εξολοθρευτή της Γής.

Η αλήθεια είναι ότι οι ταινίες καταστροφής του Roland Emmerich είναι ψυχαγωγικές και με πολύ υψηλής ποιότητας visuals, όμως τα κακογραμμένα - συνήθως - σενάρια αποδομούν τις ιστορίες και έχουν σαν αποτέλεσμα πανάκριβες μεν παραγωγές, που φλερτάρουν όμως με το b-movie.

Αν και οι λεπτομέρειες γύρω απο την πλοκή του "Moonfall" είναι περιορισμένες, το πιο πιθανό είναι ότι το φίλμ δεν θα έχει και πολλές διαφορές απο τις προηγούμενες ταινίες του Γερμανού σκηνοθέτη, κάτι που σημαίνει ένα ακόμη κατακλυσμό απο cgi effects και πολύ λίγη ουσία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.