Το "The Underwater Welder" Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Anonymous Content ετοιμάζει το "The Underwater Welder", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης εικονογραφημένης νουβέλας του Jeff Lemire. Η νουβέλα των Top Shelf/IDW εκδόθηκε το 2012 και εστιάζει στην μεταφυσική εμπειρία ενός ηλεκτροσυγκολλητή που έχει καταδυθεί σε μεγάλο βάθος για την επισκευή μιας πλατφόρμας εξόρυξης πετρελαίου.

"Πίεση. Σαν υποβρύχιος ηλεκτροσυγκολλητής σε μια πλατφόρμα πετρελαίου στα ανοικτά της Nova Scotia, ο Jack Joseph είναι συνηθισμένος στις τεράστιες πιέσεις, στα βάθη της θάλασσας. Ομως, τίποτε δεν θα μπορούσε να τον είχε προετοιμάσει για τις πιέσεις της επικείμενης πατρότητας. Καθώς ο Jack βουτά ολοένα και πιο βαθιά, φαντάζει σαν να απομακρύνεται απο την νεαρή σύζυγο του και τον αγέννητο γιό τους. Ομως τότε, κάτι συμβαίνει στα μεγάλα βάθη του πυθμένα του ωκεανού. Ο Jack έχει μια περίεργη και αλλόκοτη εμπειρία που θα αλλάξει την πορεία της ζωής του για πάντα!"

 Το "The Underwater Welder" Στο Σινεμά

Την παραγωγή του φίλμ έχει αναλάβει η Anonymous Content σε συνεργασία με τους Ryan Gosling, Ken Kao, Chris Staros, Ted Adams και τον δημιουργό της νουβέλας Jeff Lemire.

Με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που θυμίζει κάτι απο Twilight Zone, η κινηματογραφική μεταφορά του "The Underwater Welder" μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον φίλμ, αν και εφόσον στελεχωθεί με αξιόλογους συντελεστές...

Το "The Underwater Welder" Στο Σινεμά

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.