Η Tristar Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "The Alchemist"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία TriStar της Sony, απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "The Alchemist", του διάσημου βιβλίου του Paulo Coelho που μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατ. αντίτυπα, ένας αριθμός που κατατάσσει τον "Αλχημιστή" μεταξύ των βιβλίων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή του βιβλίου:

"Ο "Αλχημιστής" έχει κερδίσει ένθερμους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η ιστορία αυτή, που εκπλήσσει με την υποβλητική της απλότητα και εμπνέει σοφία, μιλάει για τον Santiago, το νεαρό βοσκό από την Ανδαλουσία που ξεκινά για ένα ταξίδι από την πατρίδα του την Ισπανία, ως την έρημο της Αιγύπτου, αναζητώντας κάποιο θησαυρό θαμμένο στις Πυραμίδες. Κανείς δεν ξέρει τι θησαυρός είναι αυτός ή αν ο Santiago θα κατορθώσει να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα βρει μπροστά του. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά σαν ταξίδι για την ανακάλυψη επίγειων αγαθών μετατρέπεται σε ανακάλυψη του θησαυρού που είναι κρυμμένος μέσα μας. Πλούσια, γεμάτη εικόνες και βαθιά ανθρώπινη, η ιστορία αυτή αποτελεί μια αιώνια μαρτυρία της δύναμης που έχουν τα όνειρά μας να μας μεταμορφώσουν και της σημασίας του να ακούει κανείς την καρδιά του."

Την υλοποίηση της μεταοφοράς θα συντονίσουν η Cinema Gypsy του ηθοποιού Laurence Fishburne, η PalmStar Media και η TriStar.

Σύμφωνα με την Hannah Minghella, Πρόεδρο της Tristar:

"Η μεταφορά του The Alchemist στον κινηματογράφο, αποτελούσε για εμένα ένα όνειρο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μεταφέρουμε αυτήν την διορατική και μαγική περιπέτεια στην μεγάλη οθόνη. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί αυτό το βιβλίο κατάφερε να αγγίξει περισσότερους απο 65 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο το κόσμο και είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα φίλμ που θα καταφέρει να συλλάβει τη δύναμη του και να αυξήσει την απήχηση του."

Τα γυρίσματα του "The Alchemist", θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2017, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες αναμένεται στα τέλη του 2018...

"Όταν θέλεις πάρα πολύ κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις".

Η Tristar Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "The Alchemist"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.