Τον Οκτώβριο Ξεκινούν Τα Γυρίσματα Του “Tron 3” [UPDATE]

0

Υστερα απο τις μέτριες εισπράξεις και κριτικές του "TRON: Legacy" που κυκλοφόρησε το 2010, πολλοί πίστεψαν ότι η Disney θα έβαζε το franchise στο ψυγείο επ'αόριστον. Απ'ότι φαίνεται όμως η Disney αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στο cult sci-fi franchise, καθώς έδωσε το πράσινο φώς για την τρίτη ταινία της σειράς.

Η πρώτη ταινία του "Tron" κυκλοφόρησε το 1982 με σκηνοθέτη τον Steven Lisberger ("Hot Pursuit") και πρωταγωνιστή τον Jeff Bridges, και εστίαζε σε έναν hacker που απάγεται και εισέρχεται σε ένα ψηφιακό κόσμο, εκεί όπου αναγκάζεται να συμμετάσχει σε παιχνίδια μονομάχων. Αν και η ταινία δεν πέτυχε εισπρακτικά, τα πρωτοποριακά για την εποχή οπτικά εφέ σε συνδυασμό με την πρωτότυπη και φουτουριστική πλοκή καθιέρωσαν το "Tron" σαν μια απο τις πιο κλασικές και cult sci-fi ταινίες όλων των εποχών.

Σχεδόν τρείς δεκαετίες αργότερα (2010), κυκλοφόρησε το "TRON: Legacy", η δεύτερη ταινία της σειράς που συνέχισε την ιστορία με τον γιό του hacker να εισέρχεται και αυτός στον εικονικό κόσμο με σκοπό να απελευθερώσει τον πατέρα του. Με εντυπωσιακά visual effects, όμορφη αισθητική αλλά και κάπως ρηχό σενάριο, η ταινία δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους κριτικούς, κάτι που οδήγησε την Disney να ξανασκεφτεί το μέλλον του franchise.

Τον Οκτώβριο Ξεκινούν Τα Γυρίσματα Του “Tron 3”

Σύμφωνα με το VanCity Buzz, τα γυρίσματα του τρίτου φίλμ θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στο Βανκούβερ, με σκηνοθέτη και πάλι τον Joseph Kosinski ("Oblivion", "TRON: Legacy").

Οσον αφορά την υπόθεση του νέου φίλμ, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλές απο τις οντότητες του πλέγματος (Grid), θα βγουν και θα εισέλθουν στο δικό μας κόσμο, εκεί όπου τα πράγματα δεν είναι το ίδιο φανταχτερά και η τεχνολογία δεν είναι το ίδιο ανεπτυγμένη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να επιστρέψουν ο Garrett Hedlund και η Olivia Wilde, ενώ στη θέση του παραγωγού θα βρεθεί ο Justin Springer ("I'm Still Here", "TRON: Legacy").

[UPDATE 30/05/2015] Τελικά η Disney δεν έδωσε το "πράσινο φώς" για την τρίτη ταινία και το franchise μπαίνει στο "ψυγείο" επ'αόριστον. [UPDATE]

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.