Τον Ιούνιο Του 2021 Η Πρεμιέρα Του Νέου "Batman"

0

Υστερα απο μια ιδιαίτερα ταραχώδη κινηματογραφική περίοδο για τον πιο διάσημο ήρωα της DC Comics, το franchise του "Batman" φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα εποχή, καθώς η Warner Bros. ανακοίνωσε πως η νέα ταινία του ήρωα της Gotham City (που θα υποστεί ενα ολικό lifting) θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2021.

Υστερα απο τρείς αποτυχημένες ταινίες ("Batman vs. Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad", "Justice League") με την ατυχέστατη επιλογή του Ben Affleck για το ρόλο (ειλικρινά ποιός το σκέφτηκε?), το franchise θα ξεκινήσει και πάλι απο την αρχή, με σκηνοθέτη τον Matt Reeves ("Let Me In", "Dawn of the Planet of the Apes", "Cloverfield") και έναν νέο πρωταγωνιστή που θα υποδυθεί εναν αρκετό νεότερο Bruce Wayne.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Matt Reeves:

"Πρόκειται για μια προσωπική, νουάρ ιστορία του Batman. Μια ιστορία που θα είναι ταυτόχρονα συναρπαστική αλλά και συναισθηματική. Είναι ο Batman-ντετέκτιβ, μια εκδοχή που δεν έχουμε δεί στις ταινίες, αλλά έχουμε δεί στα comics. Υποτίθεται πως είναι ο σπουδαιότερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό δεν αποτέλεσε κομμάτι των ταινιών. Θα μου άρεσε να ακολουθήσουμε αυτό το ταξίδι αναζήτησης των εγκληματιών και της επίλυσης των υποθέσεων, αυτό θα βοηθήσει τον χαρακτήρα να αποκτήσει το υπόβαθρο που θα τον οδηγήσει στην μεταμόρφωση."

Αν και η κατεύθυνση του νέου φίλμ φαντάζει κάπως περιέργη, η παρουσία του ταλαντούχου Matt Reeves στο τιμόνι και με μια πιθανή σοφή επιλογή (αυτή τη φορά) στον ρόλο του Bruce Wayne/Batman, το πολύ δημοφιλές franchise θα μπορούσε να πάρει και πάλι τα πάνω του, αν και η κληρονομιά της εξαιρετικής τριλογίας του Christofer Nolan με τον ιδανικό για τον ρόλο Christian Bale, είναι πολύ βαριά για να την διαχειριστεί ο οποιοσδήποτε σκηνοθέτης...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.