Τον Ιούνιο του 2015, η Εναρξη της Νέας Τριλογίας του "Terminator"

0

Η Paramount ανακοίνωσε και επίσημα ότι ετοιμάζει το reboot του "Terminator" franchise, με την πρώτη ταινία της νέας τριλογίας να κυκλοφορεί στίς 26 Ιουνίου του 2015.

Η νέα τριλογία θα είναι μια συμπαραγωγή των Paramount Pictures, Skydance Productions και Annapurna Pictures, ενώ στη θέση των παραγωγών θα βρίσκονται οι Megan Ellison, David Ellison, Dana Goldberg και Paul Schwake.

Οσον αφορά την ιστορία της νέας τριλογίας, απ'ότι φαίνεται δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες ταινίες αν και ο Arnold Schwarzenegger σίγουρα θα εμφανιστεί σαν το ρομπότ T-1000.

Το σενάριο της πρώτης ταινίας θα γράψει η Laeta Kalogridis ("Alexander", "Avatar", "Shutter Island") και ο Patrick Lussier ("Drive Angry"), βασισμένο πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι James Cameron και Gale Anne Hurd.

Αν και οι δυο πρώτες ταινίες του "Terminator" franchise που κυκλοφόρησαν το 1984 & 1991 αντίστοιχα, γνώρισαν τεράστια επιτυχία χάρις στην πρωτότυπη ιστορία και τα καινοτόμα οπτικά εφέ, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, καθώς το 2003 κυκλοφόρησε το πολύ κακό "Terminator 3: Rise of the Machines" και το 2009 το μέτριο "Terminator Salvation".

Το 2008, το "Terminator" μεταφέρθηκε και στη μικρή οθόνη μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" που προβλήθηκε για δυο σαιζόν στο δίκτυο Fox.

Με πολλούς να θεωρούν το franchise "τελειώμενο", η νέα προσπάθεια αναβίωσης του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλή και προσεγμένη για να καταφέρει να ξανακεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Τα γυρίσματα του νέου "Terminator" θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.