Τον Ιούνιο Του 2013 Ο Νέος "Superman"

0

Ξεκίνησε η παραγωγή της ταινίας "Superman: Man Of Steel" με τον Henry Cavill (The Tudors, Immortals) στο ρόλο του δημοφιλούς ήρωα. Ουσιαστικά πρόκειται για ενα reboot καθώς η ιστορία ξεκινά απο την αρχή.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Zack Snyder (300, Watchmen, Suckerpunch) ενώ το σενάριο είναι των David S. Goyer (Batman Begins, Blade I-II, Dark City, The Dark Knight) βασισμένο στην ιστορία του Christopher Nolan.

Το cast είναι πολύ πλούσιο με τον Henry Cavill στο ρόλο του Superman, τον Laurence Fishburne στο ρόλο του εκδότη της Daily Planet, την Amy Adams στο ρόλο της Lois Lane, την Diane Lane και τον Kevin Costner ως γονείς του σούπερ ήρωα, τον Michael Shannon στο ρόλο του Στρατηγού Zod και τον Russell Crowe σαν Jor-El.

Με κορυφαίους συντελεστές το reboot του Superman είναι πολύ δύσκολο να χάσει αν και έχουν δεί πολλά τα μάτια μας. Το "Superman: Man Of Steel" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2013 και το cinemode θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο και για το trailer.

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.