Το "Τρελό Θηριοτροφείο" Επιστρέφει

0

Πρόκειται για την αναβίωση του "National Lampoon's Vacation", του franchise που εστιάζει στις περιπέτειες των διακοπών της οικογένειας των Griswold, μια σειρά κωμικών ταινιών που σατυρίζει την κλασική αμερικανική οικογένεια και τις συνήθειες της.

National-Lampoons-Vacation-

Η πρώτη ταινία του "National Lampoon's" κυκλοφόρησε το 1983 με τον τίτλο "Vacation", με σκηνοθέτη τον Harold Ramis ("Groundhog Day", "Bedazzled") και πρωταγωνιστές τους Chevy Chase, Beverly D'Angelo και Randy Quaid.

Το 1985 ακολούθησε το "European Vacation" με σκηνοθέτη τον Amy Heckerling, το 1989 κυκλοφόρησε το "Christmas Vacation" του Jeremiah S. Chechik, ενώ η σειρά ταινιών ολοκληρώθηκε το 1997 με το "Vegas Vacation" του Stephen Kessler, την τέταρτη και τελευταία ταινία.

National-Lampoons-Vacation---

Αν και το franchise κουράστηκε φτάνοντας στο τέλος του, οι πρώτες ταινίες ήταν ιδιαίτερα αστείες χάρις στον Chevy Chase και την αιχμηρή σάτιρα απέναντι στην αμερικανική οικογένεια, αλλά και γενικότερα στην αμερικανική κοινωνία που πολλές φορές φλερτάρει με τον παραλογισμό.

Η νέα ταινία εστιάζει στον Rusty Griswold (Ed Helms), τον γιό του Clark που έχει πλέον την δική του οικογένεια, αλλά έχει "κληρονομήσει" και την κακοτυχία των διακοπών των Griswold.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της νέας ταινίας έχουν αναλάβει οι σεναριογράφοι John Francis Daley & Jonathan M. Goldstein ("Cloudy with a Chance of Meatballs II", "Horrible Bosses"), που κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεπούτο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rusty Griswold βρίσκεται ο Ed Helms ("Hangover" franchise), στο ρόλο της συζύγου του βρίσκεται η Christina Applegate ("Married With Children"), ενώ οι πρωταγωνιστές των original ταινιών Chevy Chase & Beverly D'Angelo θα εμφανιστούν σε ρόλους cameo σαν οι γηραιότεροι Griswolds. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Leslie Mann, Chris Hemsworth, Michael Peña, Skyler Gisondo, Charlie Day , Elizabeth Gillies, Kaitlin Olson και Nick Kroll.

Αν και συνήθως αυτού του είδους οι αναβιώσες δεν πετυχαίνουν, η συγκεκριμένη μπορεί και να τα καταφέρει, καθώς διαθέτει αξιόλογους συντελεστές.

Η πρώτη ταινία απο την αναβίωση του "Vacation", που στην Ελλάδα έγινε γνωστό ως "Το Τρελό Θηριοτροφείο", θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Ιουλίου.

national-lampoon-vacation-reboot

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.