Το "The Prisoner" Μεταφέρεται Στο Σινεμά

0

Υστερα απο χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών, η Universal φαίνεται να προχωρά στην υλοποίηση του "The Prisoner", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης βρετανικής σειράς των Patrick McGoohan και George Markstein, που προβλήθηκε στο ITV απο το 1967 εως και το 1968.

"Ο Κρατούμενος (γνωστός και σαν Νούμερο Έξι) είναι ένας πρώην κυβερνητικός πράκτορας που εντελώς απότομα παραιτείται απο την δουλειά του και βρίσκεται φυλακισμένος σε ένα ειδυλιακό, πλήν περίεργο παραθαλάσσιο χωριό, απομονωμένο απο τον κόσμο, απο την θάλασσα και τα βουνά. Δεν μπορεί να αποδράσει γιατί γνωρίζει πάρα πολλά, αυτό όμως δεν εμποδίζει τους άλλους να θέλουν να τον συλλάβουν για να μάθουν αυτά που γνωρίζει. Αυτό που ο ίδιος θέλει, είναι να τους κρατήσει σε απόσταση και να αποκτήσει και πάλι την ελευθερία του."

Το σενάριο της μεταφοράς που έχει αλλάξει πολλά χέρια τα τελευταία χρόνια, αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά απο τον William Monahan ("Body of Lies", "The Departed"), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Scott Stuber και Dylan Clark.

Οσον αφορά την σκηνοθεσία, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Universal βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ridley Scott για την ανάληψη του project, μια διαπραγμάτευση που αν στεφθεί με επιτυχία, αναμένεται να ανεβάσει το προφίλ της μεταφοράς και να προσελκύσει δυνατά ονόματα στο cast.

Ο Ridley Scott αυτή την στιγμή ολοκληρώνει την προετοιμασία για το "Alien: Covenant", την συνέχεια της sci-fi ταινίας "Prometheus", που θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.