Το StudioCanal Απέκτησε Το "The Last Battle"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το StudioCanal απέκτησε τα δικαιώματα του "The Last Battle: When U.S. And German Soldiers Joined Forces In The Waning Hours Of World War II In Europe", του βιβλίου που έγραψε ο Stephen Harding.

"Η ιστορία εστιάζει στην παράτολμη προσπάθεια μιας μικρής ομάδας Αμερικανών στρατιωτών να απελευθερώσουν Γάλλους κρατουμένους που φυλάσσονται σε ένα κάστρο στις Αυστριακές Άλπεις. Η δράση εξελίσσεται μερικές εβδομάδες μετά την αυτοκτονία του Hitler, αλλά πρίν οι Γερμανοί παραδοθούν. Ο Αμερικανός Λοχαγός Jack Lee πρέπει να βρεί ένα τρόπο να απελευθερώσει τους Γάλλους κρατουμένους που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο έτσι ώστε να μην καταθέσουν για τα εγκλήματα πολέμου των Ναζί. Περίπου 200 μέλη της σκληροτράχηλης ομάδας Waffen SS βρίσκονται πίσω απο τους Αμερικανούς, με εντολές να εκτελέσουν τους Γάλλους, ενώ οι πολύ λιγότεροι Αμερικανοί πρέπει να στραφούν στην βοήθεια των αιχμάλωτων πλέον Γερμανών στρατιωτών του Κάστρου, για να τους βοηθήσουν να μεταφέρουν τους Γάλλους κρατουμένους με ασφάλεια."

Το StudioCanal Απέκτησε Το "The Last Battle"

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Bryce Zabel ("Dark Skies"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Andrew Rona και Alex Heineman της The Picture Company.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και με σκηνικό που πάντα γοήτευε τον κινηματογράφο, το "The Last Battle" μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αρκετά ενδιαφέρον πολεμικό δράμα, άν στελεχωθεί με αξιόλογους συντελεστές...

The-Last-Battle-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.