Το Σκηνοθετικό Ντεπούτο Του Aaron Sorkin

0

Υστερα απο μια πολύ αξιόλογη καριέρα σαν σεναριογράφος, ο Aaron Sorkin ("The West Wing", "The Social Network", "The Newsroom", "Steve Jobs") φαίνεται έτοιμος να κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο με το "Molly's Game", ένα βιογραφικό δράμα που εστιάζει στη ζωή της Molly Bloom, της σκιέρ των Ολυμπιακών που εξελίχθηκε σε διοργανώτρια παράνομων παιχνιδιών πόκερ.

"Η αληθινή ιστορία της Molly Bloom, μιας όμορφης, νεαρής σκιέρ των Ολυμπιακών Αγώνων, που συντόνιζε για περισσότερο απο μια δεκαετία το μεγαλύτερο και υψηλού ρίσκου παιχνίδι πόκερ, πρίν συλληφθεί μέσα στην νύχτα απο μια ομάδα 17 πρακτόρων του FBI. Οι παίκτες στα παιχνίδια της ήταν celebrities του Hollywood, διάσημοι αθλητές, μεγαλοεπιχειρηματίες και η Ρωσική Μαφία, κάτι που η ίδια δεν γνώριζε. Ο μόνος σύμμαχος της είναι ο δικηγόρος της, ο οποίος θα διαπιστώσει ότι η Molly είναι πολλά περισσότερα απο αυτά που είπαν οι εφημερίδες."

Οπως αναφέραμε ο Sorkin θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ όπως είναι φυσικό θα γράψει και το σενάριο, βασισμένος στα απομνημονεύματα της Molly Bloom.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Molly Bloom βρίσκεται η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), ενώ τον συνήγορο της θα υποδυθεί ο Idris Elba ("Luther").

Την χρηματοδότηση του φίλμ έχουν αναλάβει οι εταιρείες eOne και The Mark Gordon Company, με παραγωγούς τους Mark Gordon και Amy Pascal.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.