Το Netflix Στην Ελλάδα

0

Σε μια εποχή όπου οι Έλληνες κλείνονται ολοένα και περισσότερο στα σπίτια τους, θύματα της "οικονομικής κρίσης" που μας επιβλήθηκε, ταυτόχρονα αυξάνονται και οι επιλογές για την οικιακή ψυχαγωγία που τείνει να γίνει πλέον και η μοναδική επιλογή διασκέδασης.

Κατά την διάρκεια του CES 2016, το Netflix ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την LG, η υπηρεσία θα επεκταθεί στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Ευρώπη.

Ετσι ύστερα απο τα ελληνικά συνδρομητικά δίκτυα του ΟΤΕ και της Nova, αλλά και τις video on demand υπηρεσίες που παρέχουν κάποιες εταιρίες τηλεφωνίας, απο σήμερα εισέρχεται στην Ελλάδα ένας νέος και πολύ δυνατός παίκτης στις υπηρεσίες οικιακής ψυχαγωγίας.

Τα πακέτα συνδρομής του Netflix για την Ελλάδα είναι τρία και ξεκινούν με το Βασικό στα 7,99 ευρώ [χωρίς HD ανάλυση], το Κανονικό στα 9,99 ευρώ (με HD και δυνατότητα προβολής σε δύο συσκευές) και το Premium  στα 11,99 (με Ultra HD και δυνατότητα προβολής σε τέσσερις συσκευές), ενώ διατείθεται και ένας μήνας δωρεάν, έτσι ώστε το ελληνικό κοινό να γνωρίσει τις παροχές και τον τρόπο λειτουργίας της streaming υπηρεσίας. Οσον αφορά τον ελληνικό υποτιτλισμό των προγραμμάτων, οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας δήλωσαν ότι αυτό θα γίνει σταδιακά και σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πακέτα Netflix

Αν και η υπηρεσία ξεκίνησε διαθέτοντας κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς τίτλους όλων των μεγάλων στούντιο παραγωγής, τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει μεγάλα ποσά στην δημιουργία του δικού του original περιεχομένου και ειδικά σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "House Of Cards", το "Marco Polo", το "Daredevil" και το "Jessica Jones" της Marvel, αλλά και το εξαιρετικό "Narcos".

Η εταιρεία που πρίν απο λίγο καιρό ενέκρινε την επένδυση 5 δις δολαρίων για την δημιουργία νέου original περιεχομένου, υπόσχεται ότι θα προσφέρει 600 ώρες νέων προγραμμάτων μέσα στο 2016.

Η είσοδος του Netflix στην ελληνική αγορά είναι σίγουρα ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς η αύξηση του ανταγωνισμού θα έχει σαν αποτέλεσμα την διατήρηση των τιμών σε προσιτά επίπεδα για τους Έλληνες καταναλωτές.

Καλώς ήλθες Netflix....

Δείτε το trailer της παγκόσμιας επέκτασης του Netflix:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.