Το Netflix Ετοιμάζει Το "This Beast"

0

Το Netflix ετοιμάζει το "This Beast" το φιλμ φαντασίας του Kurt Sutter, ο οποίος ύστερα από μια μακρόχρονη καριέρα ως σεναριογράφος στην τηλεόραση, κάνει το σκηνοθετικό ντεπούτο με ένα φιλμ που σε πρώτη φάση φαντάζει ενδιαφέρον.

"Ένα Αγγλικό χωριό στον 18ο αιώνα, πολιορκείται από ένα μυστηριώδες και άπιαστο τέρας. Δεκάδες αθώων κατακρεουργούνται και το χάος φτάνει σε σε πουριτανικά ύψη, από τον θρησκευτικό φανατισμό. Το πολύ δύσκολο έργο της εξολόθρευσης του τέρατος πέφτει πάνω σε έναν μοναχικό κυνηγό, που υπόσχεται πως μπορεί να σταματήσει το αιμματοκύλισμα. Όμως για αυτόν, αυτό το κυνήγι δεν είναι μια επαγγελματική αποστολή, αλλά μια εντελώς προσωπική."

Το σενάριο που είναι βασισμένο στο "The Beast of Gévaudan" (Κτήνος της Ζεβοντάν), μια αληθινή ιστορία που αφορούσε ένα πλάσμα που τρομοκρατούσε ένα Γαλλικό χωριό το 1760, έχει γράψει ο Kurt Sutter ("The Shield", "Sons of Anarchy", "Mayans M.C."), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη σκηνοθέτη, αλλά και παραγωγού μαζί με τον Jason Blum της Blumhouse Productions.

Το Netflix Ετοιμάζει Το "This Beast"

Σύμφωνα με τον Kurt Sutter:

"Το να φέρω την ανησυχητική και οικεία, αφηγηματική μου ευαισθησία στον κόσμο της Blumhouse, ήταν κάτι που αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Και το 'This Beast' είναι το τέλειο project για αυτόν τον γάμο. Και το Netflix είναι το τέλειο μέρος για αυτήν την αιματοβαμμένη γιορτή."

Το "This Beast" θα διατεθεί το 2022, μέσα από το Netflix...

Εικόνα από Ken Jovi

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.