Το Netflix Ετοιμάζει Ταινίες & Σειρές Απο Το "The Chronicles of Narnia"

0

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας streaming, το Netflix ετοιμάζει νέες σειρές και ταινίες βασισμένες στα αγαπημένα βιβλία του C.S. Lewis, "The Chronicles of Narnia" ("Τα Χρονικά της Νάρνια").

Έπειτα από σύναψη πολυετούς συμφωνίας ανάμεσα στο Netflix και την The C.S. Lewis Company, το Netflix θα μετατρέψει κλασικές ιστορίες από το σύμπαν της Νάρνια σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, για τους συνδρομητές του σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία θα είναι παραγωγής Netflix, με τον Mark Gordon της Entertainment One (eOne) και τους Douglas Gresham και Vincent Sieber σε ρόλο executive producers για τις σειρές, και παραγωγών για τα φίλμ. Συνολικά, τα βιβλία της Νάρνια έχουν πωλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 47 γλώσσες. Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία που παραχωρεί τα δικαιώματα και των επτά βιβλίων της Νάρνια σε μία εταιρεία.

"Τα βιβλία του C.S. Lewis, Τα Χρονικά της Νάρνια έχουν συναρπάσει γενεές αναγνωστών σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες οικογένειες έχουν ερωτευτεί χαρακτήρες σαν τον Ασλάν, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο της Νάρνια, και είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα αποτελέσουμε το σπίτι τους για τα επόμενα χρόνια." δήλωσε ο Ted Sarandos, Διευθυντής Περιεχομένου του Netflix.

«Είναι υπέροχο το ότι - τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να δουν περισσότερη Νάρνια στην οθόνη- οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής και της διανομής μας επιτρέπουν να δώσουμε ζωή στις ιστορίες της Νάρνια και να τις παρουσιάσουμε σε όλο τον κόσμο. Το Netflix μοιάζει να είναι το ιδανικό μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου, και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους σε αυτή την κατεύθυνση.» δήλωσε ο Douglas Gresham, θετός γιος του C.S. Lewis.

Ενώ σύμφωνα με τον Mark Gordon, τον Πρόεδρο και Διευθυντή Προγράμματος της eOne.

«Η Νάρνια είναι ένα από αυτά τα σπάνια δημιουργήματα που αγγίζουν πολλές γενεές σε όλα τα μήκη της γης. Η eOne και εγώ χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία μας με την The C.S. Lewis Company και το Netflix, καθώς γνωρίζουμε πως έχουν την ικανότητα να μεταφράσουν το σύμπαν της Νάρνια σε εξαιρετικού επιπέδου ταινίες και σειρές. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η παραγωγή όλων αυτών των πρότζεκτ που σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε.»

Το κινηματογραφικό franchise της Narnia που υλοποίησε ανεπιτυχώς η Disney, ξεκίνησε το 2005 με την ταινία "The Lion, the Witch and the Wardrobe". Το 2008 ακολούθησε το "Prince Caspian", ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το "The Voyage of the Dawn Treader", η τρίτη και χειρότερη ταινία της σειράς που "πάγωσε" προσωρινά την συνέχεια του franchise στον κινηματογράφο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.