Το Netflix Απέκτησε Το "Recursion"

0

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του "Recursion", το best-selling βιβλίο που έγραψε ο Blake Crouch ("Dark Matter", "Wayward Pines"). Ο σκοπός της απόκτησης είναι η μεταφορά της ιστορίας τόσο σε φίλμ, όσο και στην δημιουργία ενός τηλεοπτικού σύμπαντος.

"Το 'Recursion' είναι ταυτόχρονα ενα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ένα επικό ρομάτζο και ενα διαδικαστικό αστυνομικό θρίλερ, καθώς εξερευνά το τι ακριβώς συμβαίνει όταν μια λαμπρή γυναίκα επιστήμονας εφευρίσκει μια πανίσχυρη τεχνολογία που επειτρέπει στους ανθρώπους όχι μόνο να επανενεργοποιήσουν τις πιο έντονες αναμνήσεις τους, αλλά και να επανασχεδιάσουν. Σε κάποιους αυτό θα δώσει την ευκαιρία να ξαναγράψουν απο την αρχή ολόκληρη την ζωή τους, στα λάθος χέρια όμως θα αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο."

Επικεφαλής του project είναι ο σκηνοθέτης Matt Reeves ("Cloverfield", "Dawn of the Planet of the Apes") και η Shonda Rhimes, η δημιουργός των τηλεοπτικών σειρών "Grey’s Anatomy", "Scandal" και "How to Get Away with Murder".

Σύμφωνα με τον Matt Reeves:

"Η συναρπαστική νουβέλα του Blake, μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να εξερευνήσουμε την ευρεία αφήγηση της τόσο μέσα απο ένα φίλμ, όσο και μέσα απο την τηλεόραση. Το Netflix αποτελεί την ιδανική στέγη για ένα τέτοιο εγχείρημα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ εναν καλύτερο συνεργάτη απο την εξαιρετικά ταλαντούχα Shonda Rhimes, της οποίας την δουλειά θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια."

Ενώ σύμφωνα με την Shonda Rhimes:

"Εγχειρήματα σαν και αυτό, είναι ο λόγος που ήρθα στο Netflix. Η ευκαιρία να εξερευνήσω ένα πολυποίκιλο σύμπαν με πρωτοποριακό τρόπο, είναι άκρως συναρπαστική. Ο Matt και ο Blake έχουν την εντυπωσιακή ικανότητα να δημιουργούν ενδιαφέροντες χαρακτήρες και φανταστικούς κόσμους και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα εργαστώ δίπλα τους."

Την υλοποίηση του project έχουν αναλάβει οι εταιρείες παραγωγής 6th & Idaho του Matt Reeves και η Shondaland της Shonda Rhimes...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.