Το Netflix Απέκτησε Την Τριλογία "Fear Street"

0

Πρίν από δυο χρόνια είχαμε αναφερθεί στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων τρόμου "Fear Street", από την 20th Century Fox. Όμως, ύστερα από την εξαγορά του στούντιο από την Disney και φυσικά της πανδημίας, το project πέρασε από μια τρικυμία μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ξανά το Netflix για να σώσει την κατάσταση και να αποκτήσει και τα τρία φιλμ της τριλογίας. Η νεανική σειρά βιβλίων τρόμου του R.L. Stine ("Goosebumps") ξεκίνησε το 1989 ενώ μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα απο 80 εκατομμύρια αντίτυπα.

"Ο τίτλος της σειράς βιβλίων προέρχεται από το όνομα της οικογένειας Fear. Το όνομα της οικογένειας αρχικά προφέρονταν σαν Fier, όμως όταν πληροφορήθηκαν ότι η οικογένεια ήταν καταραμένη και το όνομα τους με αναγραμματισμό δημιουργούσε τη λέξη fire (φωτιά), o Simon Fier τον 19ο αιώνα το άλλαξε σε Fear. Ομως η κατάρα παρέμεινε και ο Simon και η σύζυγος του Angelica, την κουβάλησαν μαζί τους όταν μετακόμισαν στο Shadyside μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Η κατάρα ξεκίνησε την εποχή των Πουριτανών τον 16ο και 17ο αιώνα, όταν ο Benjamin και ο Matthew Fier έκαψαν στην πυρά ένα αθώο κορίτσι και τη μητέρα της, με την κατηγορία της εξάσκησης μαγείας. Ο πατέρας και σύζυγος των αθώων θυμάτων έριξε την κατάρα στους Fiers, με επακόλουθο πολλά δεινά και θανάτους για την οικογένεια τους.

Μερικούς αιώνες μετά, οι έφηβοι απόγονοι της οικογένειας στο παρόν, κατοικούν στην μυθοπλαστική πόλη Shadyside του Ohio και βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με κακόβουλους και κάποιες φορές μεταφυσικούς αντιπάλους."

Στη σκηνοθεσία και των τριών φιλμ του "Fear Street" (που έχουν ήδη γυριστεί), βρίσκεται η Leigh Janiak ("Honeymoon"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Phil Graziadei ('Honeymoon"), Zak Olkewicz ("Bullet Train"), Roberto Patino ("Sons of Anarchy") και Kate Trefry ("Stranger Things"), βασισμένοι φυσικά στα βιβλία που έγραψε ο R.L. Stine.

Πρωταγωνιστούν οι Gillian Jacobs ("Community"), Ashley Zukerman ("Manhattan"), Sadie Sink ("Stranger Things"), Charlene Amoia, Kiana Madeira, Emily Brobst, Matthew Zuk, Darrell Britt-Gibson, Benjamin Flores Jr., Emily Rudd, Jordyn DiNatale, Fred Hechinger και Diane Sellers.

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτά τα τρία φιλμ τρόμου, αυτό που αναμένουμε είναι μια κεντρική ιστορία και κάποιες άλλες ενδιάμεσες, με έφηβους πρωταγωνιστές που μπλέκουν σε μεταφυσικές περιπέτειες.

Και τα τρία φιλμ του "Fear Street", θα διατεθούν μέσα από το Netflix μέσα στο καλοκαίρι του 2021, (ένα τον Ιούνιο, ένα τον Ιούλιο και ένα τον Αύγουστο), ένα καλοκαίρι που η υπηρεσία streaming έχει χαρακτηρίσει ως το "Το Καλοκαίρι του Τρόμου" ("The Summer of Fear")...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.