Το Καλοκαίρι Ξεκινούν Τα Γυρίσματα Του "Enzo Ferrari"

0

Υστερα απο 15 χρόνια προετοιμασίας, το βιογραφικό δράμα "Enzo Ferrari" του Michael Mann ("Miami Vice", "Heat"), παίρνει επιτέλους το δρόμο για την μεγάλη οθόνη. Το project πρωτοεμφανίστηκε το 2004, με τον Michael Mann στην παραγωγή, τον Sydney Pollack στην σκηνοθεσία και τον Al Pacino στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως για άγνωστους λόγους δεν ευδοκίμησε.

Το σενάριο της ταινίας αποτελείται απο τα δυο πρόχειρα που έγραψαν οι Troy Kennedy Martin ("The Italian Job") και David Rayfield ("Out of Africa"), βασισμένοι στο βιβλίο "Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races", που έγραψε ο Brock Yates.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Enzo Ferrari θα βρεθεί ο Christian Bale ("The Dark Knight" Trilogy), ενώ σύμφωνα με το THR στο ρόλο της συζύγου του Laura Dominica, θα βρεθεί η Noomi Rapace ("Girl with the Dragon Tattoo", "Prometheus").

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φίλμ θα εστιάσει στο 1957, την χρονιά όπου ένα μοντέλο της Ferrari συγκρούστηκε κατά την διάρκεια ενός αγώνα στην Ιταλία, με αποτέλεσμα τον θάνατο 9 πεζών, ανάμεσα τους και παιδιά.

Με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα $80 εκατομμύρια δολάρια και πρωταγωνιστή τον ικανότατο στις μεταμορφώσεις Christian Bale, η ταινία του Michael Mann αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα και με έντονο οσκαρικό άρωμα. Την χρηματοδότηση του φιλόδοξου project έχει αναλάβει η Vendian και το YooZoo Bliss Fund, ενώ τα δικαιώματα διανομής αποκτήθηκαν απο το στούντιο της Paramount.

Η ταινία του Michael Mann φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το φίλμ "Ferrari" που ετοιμάζει ο παραγωγός Gianni Bozzacchi, με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro, ένα project με το οποίο θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο.

Τα γυρίσματα του "Enzo Ferrari" θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ιταλία, ενώ η κυλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται μέσα στο 2017....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.