Το "I Kill Giants" Μεταφέρεται Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Treehouse Pictures θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το "I Kill Giants", την εικονογραφημένη νουβέλα των Joe Kelly και Ken Niimura. Το comic εκδόθηκε απο την Image Comics το 2008, με την μορφή Limited series και ολοκληρώθηκε το 2009, ύστερα απο επτά τεύχη.

"Η ιστορία ακολουθεί την Barbara, ένα νεαρό κορίτσι που παλεύει με τέρατα, τόσο αληθινά όσο και φανταστικά. Η Barbara έχει εμμονή με το 'Dungeons & Dragons', δεν έχει πολλούς φίλους και είναι απροσάρμοστη. Η Barbara έχει πάρει τη φανταστική ζωή της τόσο σοβαρά, που μιλά στους ανθρώπους μόνο για τους γίγαντες. Είναι πεπεισμένη ότι οι γίγαντες υπάρχουν και ότι σύντομα θα έρθουν, και όταν θα έρθουν αυτή θα πρέπει να τους αποτρέψει..."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Anders Walter, o σκηνοθέτης της βραβευμένης με Oscar ταινίας μικρού μήκους "Helium", το σενάριο θα γράψει ο δημιουργός του comic Joe Kelly, ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο Chris Columbus.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο της νεαρής Barbara θα βρεθεί η Madison Wolfe, ενώ η Zoe Saldana ("Colombiana") θα υποδυθεί την ψυχολόγο που την βοηθά να αντιμετωπίσει τους 'δαίμονες' της, αποκτώντας έτσι μια στενή σχέση με το προβληματισμένο κορίτσι.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016.

i-kill-giants-comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.