Το Comic "Polar" Μεταφέρεται Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το deadline, η Constantin Film και η Dark Horse Entertainment, ετοιμάζουν την κινηματογραφική μεταφορά του "Polar: Came From The Cold", το comic των Victor Santos & Jim Gibbons που κυκλοφόρησε μέσα απο την Dark Horse Comics.

"Αναγκασμένος να διακόψει την απόσυρση του, ύστερα την απόπειρα δολοφονίας του, ο πιο θανάσιμος κατάσκοπος - ο πρώην πράκτορας Black Kaiser - είναι ένας καταζητούμενος άνδρας που καταζείται... νεκρός! Σε τροχιά σύγκρουσης με τον πρώην εργοδότη του, την Υπηρεσία Damocles, ο Black Kaiser βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ψυχωτικό βασανιστή και μια σαγηνευτική πλήν θανάσιμη κοκκινομάλλα. Η αποστολή του θα τελειώσει μόνο αν πεθάνει ή σκοτώσει όλους αυτούς που τον καταδιώκουν και σίγουρα ο Kaiser δεν είναι απο αυτούς που τους αρέσει να πεθαίνουν...."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Jayson Rothwell ("Malice in Wonderland", "Malice in Wonderland"), ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Robert Kulzer, Jeremy Bolt ("Resident Evil"), Mike Richardson ("Hellboy") και Keith Goldberg (The Number 23).

Το εγχείρημα που βρίσκεται σε αναζήτηση σκηνοθέτη, θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.