Το Comic "Marksmen" Μεταφέρεται Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το Deadline η Benderspink και η Benaroya Pictures, θα συνεργαστούν στην μεταφορά της σειράς comic "Marksmen" στο σινεμά.

"Το Marksmen εξελίσσεται σε μια δυστοπική Αμερική του μέλλοντος, όπου ένας εμφύλιος πόλεμος για τα αποθέματα πετρελαίου, έχει αφήσει την πόλη του New San Diego σαν το τελευταίο προπύργιο της ειρήνης και της ευημερίας, κάτω απο την προστασία των εθνοφρουρών. Ο Drake McCoy είναι ο καλύτερος απο τους Marksmen και ηγείται της μικρής πλήν ικανής ομάδας του, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει ένα στρατό εισβολής απο την πόλη Lone Star που πολιορκεί το σπίτι τους και επιδιώκει να κλέψει την ενεργειακή τεχνολογία της πόλης."

Σύμφωνα με τον Michael Benaroya:

"Αυτό το comic διαθέτει ένα κλασσικό σενάριο όπου μια μικρή ελίτ δύναμη προστατεύει την πόλη της απο εναν πολύ μεγαλύτερο αλλά και λιγότερο ικανό στρατό. Είναι ένα σπουδαίο σενάριο που εξελίσσεται σε καινούργιο περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες."

Το comic κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011 και δημιουργήθηκε απο τους Michael Benaroya, David Baxter, Dave Elliott και τον καλλιτέχνη Javier Aranda.

Marksmen-comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.