Το Comic "Kill or Be Killed" Στο Σινεμά

0

Ζούμε σε μια κινηματογραφική εποχή όπου οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν μόνο για τις ταινίες comic. Ταινίες που κυκλοφορούν κατά ριπάς και που ως επί το πλείστον φαντάζουν αδιάφορες και με σχεδόν ανύπαρκτα σενάρια. Μέσα όμως απο αυτόν τον ανέμπνευστο (πλέον) καταιγισμό απο τα franchise της Marvel και της DC, αρχίζουν να εμφανίζονται στο σινεμά και comics άλλων οίκων, που αν και λιγότερο δημοφιλή, πολλές φορές διαθέτουν περισσότερο βάθος και ενδιαφέρον.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι και το comic "Kill or Be Killed", της Image Comics, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, παίρνει και αυτό τον δρόμο για την μεγάλη οθόνη. Το πρώτο τεύχος της σειράς comic των Ed Brubaker και Sean Phillips ("The Fade Out", "Criminal", "Fatale"), κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και μέχρι σήμερα μετρά 14 τεύχη.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή του comic:

"Η ιστορία εστιάζει σε έναν φοιτητή του κολεγίου που αποπειράται να αυτοκτονήσει. Όμως, ύστερα απο μια σειρά περίεργων γεγονότων, επιβιώνει και σύντομα δέχεται την επίσκεψη ενός δαίμονα που του εξηγεί πως του έσωσε τη ζωή. Όμως πλέον υπάρχει ένα τίμημα που πρέπει να πληρωθεί, καθώς ο νεαρός άνδρας θα μπορεί να ζεί ένα μήνα για κάθε κακοποιό που σκοτώνει. Τόσο θρίλερ, όσο και μια αποδόμηση της αυτοδικίας, το 'Kill or Be Killed' είναι εντελώς διαφορετικό απ΄'οτι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι Brubaker και Phillips."

Το Comic "Killed or Be Killed" Στο Σινεμά

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Chad Stahelski ("John Wick", "John Wick: Chapter 2"), ενώ το σενάριο θα γράψει ο Dan Casey ("The Passage, "Incognito").

Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Basil Iwanyk & Erica Lee της εταιρείας παραγωγής Thunder Road ("John Wick", "Wind River"), καθώς και ο Jeff Waxman ("mother!") και ο δημιουργός του comic Ed Brubaker...

 

Το Comic "Killed or Be Killed" Στο Σινεμά

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.