Το Comic "Invincible" Στο Σινεμά

0

Υστερα απο το "The Walking Dead" και το "Outcast", αλλό ένα comic του Robert Kirkman παίρνει το δρόμο της αξιοποίησης, με μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά θα είναι πρός την μεγάλη οθόνη και όχι την τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το comic "Invincible" θα μεταφερθεί στο σινεμά απο τους Seth Rogen και Evan Goldberg, το δίδυμο πίσω απο την τηλεοπτική μεταφορά του "Preacher" και τις ταινίες "This Is the End" και "The Interview".

"Η ιστορία ακολουθεί τον Mark Grayson, έναν φυσιολογικό μαθητή του γυμνασίου που διαφέρει μόνο σε ένα σημείο απο τους συμμαθητές του: ο πατέρας του είναι ο πιο δυνατός σούπερ ήρωας του πλανήτη και σύντομα και ο ίδιος θα κληρονομήσει τις δικές του υπερδυνάμεις."

Το Comic "Invincible" Στο Σινεμά

Το comic "Invincible" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες απο το περιβάλλον του δημιουργού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του comic Robert Kirkman:

"Εδώ και μια δεκαετία με στοίχειωνε η ερώτηση 'τι θα γίνει με το Invincible?', ένα ερώτημα απο τους θαυμαστές που έβλεπαν το 'The Walking Dead' να γιγαντώνεται. Η απάντηση πάντα ήταν ότι περιμέναμε την σωστή ομάδα για να συνεργαστούμε. Και επιτέλους αυτή η ομάδα ήρθε. Οι κύριοι Goldberg & Rogen έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί σκηνοθέτες και με μια εξαιρετική οπτική.
Η απρόβλεπτη, αιχμηρή, σοκαριστική και πολλές φορές αιματοβαμμένη ιστορία του 'Invincible' δεν θα μπορούσε να βρεθεί σε πιο ικανά χέρια. Με αυτό το δίδυμο και την Universal, είμαι σίγουρος πως και αυτή η ταινία σούπερ ηρώων θα αποδείξει ότι αυτό το συναρπαστικό είδος θα εξακολουθήσει να φέρνει τον κόσμο στις αίθουσες για πολλά χρόνια ακόμη."

Αν και το δίδυμο των Rogen και Goldberg δεν είναι για όλα τα γούστα, καθώς ενίοτε χάνουν τον έλεγχο της σοβαρότητας στα projects τους, ο ακατάλληλος τόνος του "Invincible" αφήνει κάποιες ελπίδες για το αποτέλεσμα, σε μια εποχή που οι ακατάλληλες ταινίες comic φαίνεται πως θα αποτελέσουν την νέα μόδα στο Hollywood, με το "Deadpool" και το "Logan" να έχουν εξελιχθεί σε μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.