Το "Cell" Του Stephen King Στη Μεγάλη Οθόνη

0

Υστερα απο αρκετά χρόνια προγραμματισμού μια ακόμη νουβέλα του Stephen King παίρνει το δρόμο της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για το "Cell", τη νουβέλα τρόμου που έγραψε ο διάσημος συγγραφέας το 2006.

"Οταν ένα περίεργο ηχητικό σήμα διαπερνά όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας του κόσμου, οι χρήστες των κινητών μετατρέπονται σε αιμοδιψή πλάσματα, κάτι που οδηγεί σε μια επιδημία φόνων, επικών διαστάσεων. Μέσα στο επερχόμενο χάος, μια ομάδα επιζήσαντων στη περιοχή New England, προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μυστηριώδες φαινόμενο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tod Williams (“Paranormal Activity 2”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Adam Alleca ("The Last House on the Left") μαζί με τον Stephen King.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Clay Riddell θα βρεθεί ο John Cusack, ενώ ο Samuel Jackson θα υποδυθεί τον Tom McCourt, ενα μηχανικό και πρώην στρατιωτικό που μαζί με τον χαρακτήρα του Cusack εγκαταλείπουν τη Βοστώνη, ύστερα απο τον πανικό που προκαλεί το μυστηριώδες σήμα στα κινητά τηλέφωνα.

Μετά απο το υποτιμημένο “1408”, που κυκλοφόρησε το 2007, ο John Cusack και ο Samuel Jackson ξανασυνεργάζονται σε μια ακόμη ιστορία του Stephen King, που φαντάζει σαν ενα πολύ ενδιαφέρον θρίλερ τρόμου.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στίς αρχές του νέου έτους...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.