Το "Boardwalk Empire" Στο Σινεμά?

0

Πολλές φορές, η μεγάλη επιτυχία μιας τηλεοπτικής σειράς που ολοκλήρωσε τον κύκλο της, θολώνει τα μυαλά ακόμη και αυτών που τη νοιάζονται περισσότερο απο όλους, τους ίδιους τους παραγωγούς της. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με τον Mark Wahlberg, έναν απο τους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς "Boardwalk Empire".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο NJ.com, ο Wahlberg δήλωσε ότι επιθυμεί η τηλεοπτική σειρά να μεταφερθεί στο σινεμά, με σκηνοθέτη τον Martin Scorsese, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το επεισόδιο-πιλότο της σειράς. Οι δηλώσεις του Wahlberg προκάλεσαν ένα πλήθος σχολίων, με τα περισσότερα να επικεντρώνονται στο πώς θα συνεχιστεί η ιστορία απο την στιγμή που [SPOILER] ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας σκοτώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς [SPOILER].

Αν και η λύση στο παράπανω ερώτημα θα μπορούσε να είναι μια ιστορία που θα εξελίσσεται κατά την διάρκεια μεταξύ της τέταρτης και της πέμπτης σαιζόν, όπου σεναριακά μεσολάβησε ένα κενό επτά χρόνων, η ιδέα του Wahlberg εξακολουθεί να φαντάζει άστοχη.

Εκτός όμως απο το θέμα με το σενάριο, υπάρχει και το θέμα με την συμμετοχή του Martin Scorsese, ο οποίος στα 72 του χρόνια, πολύ δύσκολα θα δεχθεί να επιστρέψει, πόσο μάλλον απο τη στιγμή που τρέχει τα δικά του προσωπικά projects όπως το "Silence", την ροκ σειρά του HBO και το φημολογούμενο "Cortes".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.