Το "Armageddon 2419 A.D." Μεταφέρεται Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η διάσημη sci-fi νουβέλα "Armageddon 2419 A.D." θα μεταφερθεί στο σινεμά απο την Angryfilms. Η κλασσική νουβέλα που γράφτηκε το 1928 απο τον Philip Francis Nowlan, εστιάζει στον Anthony Rogers, τον χαρακτήρα που αργότερα απέκτησε το θρυλικό όνομα του Buck Rogers.

Γνωστή και ως η αυθεντική ιστορία του Buck Rogers, το "Armageddon 2419 A.D." υπήρξε μια προφητική νουβέλα, που προέβλεψε τα όπλα ακτίνας, τα drones, τα κινητά τηλέφωνα και τα γυαλιά νυχτερινής όρασης. Ο χαρακτήρας του Rogers έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και ενέπνευσε comics, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Buck Rogers

"Η ιστορία εστιάζει στον Anthony Rogers, ο οποίος κατά την διάρκεια μιας έρευνας γύρω απο μια μυστηριώδη διαρροή αερίου, παγιδεύεται και κρατείται σε τεχνητή σύντηρηση για περισσότερα απο 500 χρόνια. Αργότερα, ο Rogers ξυπνά στη Γή η οποία βρίσκεται σε ένα φουτουριστικό εμφύλιο πόλεμο, με τα απομεινάρια των Ηνωμένων Πολιτειών να πολεμούν τους Σοβιετικούς και Μογγόλους του μέλλοντος."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το νέο φίλμ θα εστιάζει σε ένα μέλλον που ενημερώνεται απο το παρόν και προβλέπει ένα 2419 βασισμένο στις επιστημονικές/τεχνολογικές προόδους των επόμενων 90 χρόνων. Ο χαρακτήρας του Rogers, έχοντας χάσει όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του αιώνες πρίν, θα είναι πιο σκοτεινός και μελαγχολικός, ένα ψάρι έξω απο το νερό που πασχίζει να βρεί ένα τρόπο για να ταιριάξει στον πολεμοδαρμένο κόσμο.

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψουν οι Flint Dille (Agent 13) και Ed Neumeier (RoboCop - 1987, Starship Troopers), ενώ στη θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι Don Murphy και Susan Montford.

Armageddon-2419-A.D.-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.