Το Amazon Απέκτησε Το "The Aeronauts"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Amazon Studios απέκτησε τα δικαιώματα του "The Aeronauts", του περιζήτητου σενάριου που έγραψε ο Jack Thorne ("How I Live Now", "His Dark Materials") και αποτέλεσε το μήλον της έριδος για περισσότερες απο έξι βρετανικές εταιρείες παραγωγής.

"Το σενάριο βασίζεται στην αληθινή ιστορία της πιλότου αερόστατου, Amelia Wren και του επιστήμονα James Glaisher, οι οποίοι το 1862 ξεκίνησαν ένα εξωπραγματικό ταξίδι για να ανακαλύψουν τα μυστικά των ουρανών. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους πέταξαν με το αερόστατο ψηλότερα απο κάθε άλλον, είτε πρίν είτε μετά. Οι δυο τους έκαναν πολύ σημαντικές ανακαλύψεις, όμως όταν ανέβηκαν στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το ταξίδι τους μετατράπηκε σε έναν επικό αγώνα για επιβίωση."

Ο Βρετανός Jack Thorne έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "Skins", ενώ μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει 4 Τηλεοπτικά Βραβεία BAFTA για τις σειρές "This Is England ’88", "The Fades", "Don’t Take My Baby" και "This Is England ’90".

Πρίν απο λίγους μήνες ο Thorne ανέλαβε και την συγγραφή του σεναρίου της υψηλού προφίλ τηλεοπτικής σειράς "His Dark Materials", την μεταφορά στη μικρή οθόνη της σειράς βιβλίων φαντασίας του Philip Pullman.

Την σκηνοθεσία του φίλμ έχει αναλάβει ο Tom Harper ("Peaky Blinders", "War & Peace"), ενώ την παραγωγή θα συντονίσει η Mandeville Films...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.