Το 2017 Στις Αίθουσες Το "The Snowman"

0

Η Universal Pictures ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του "The Snowman", την κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbo ("Headhunters"). Το θρίλερ-δράσης που ξεκινά γυρίσματα σε ένα περίπου μήνα στη Νορβηγία, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου του 2017.

"Η ιστορία εστιάζει στον Detective Harry Hole που ερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος κατά την διάρκεια της πρώτης χιονόπτωσης του χειμώνα. Αυτό που φοβάται είναι ότι ενας ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος, είναι και πάλι ενεργός. Με την βοήθεια ενός λαμπρού νεοσύλλεκτου, ο Hole πρέπει να ενώσει τα κομμάτια παλαιών υποθέσεων με την νέα, αν θέλει να προλάβει αυτό το αδιανόητο κακό πρίν την επόμενη χιονόπτωση."

Στην σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Tomas Alfredson (Tinker Tailor Soldier Spy), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matthew Michael Carnahan ("World War Z"), βασισμένος φυσικά στη νουβέλα του Jo Nesbo.

the-snowman-cast

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Harry Hole βρίσκεται ο Michael Fassbender ("Prometheus", Macbeth"), ενώ το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει και την συμμετοχή των Charlotte Gainsbourg ("Nymphomaniac") και Rebecca Ferguson ("Mission: Impossible: Rogue Nation").

Με υποβάθρο την ιστορία του Nesbo και με πολύ αξιόλογο cast, η ταινία του Tomas Alfredson αναμένεται σαν ένα πολύ ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ-δράμα...

the-snowman-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.