Τα Μυστικά Πίσω Απο Τα Οπτικά Εφέ Του "Gravity"

0

Η εταιρεία οπτικών εφέ Framestore, κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου παρουσιάζει τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία των εντυπωσιακών εφέ της ταινίας "Gravity" του Alfonso Cuaron. Με μια μίξη φωτογραφίας και cgi effects, η Framestore κατόρθωσε να δημιουργήσει εντυπωσιακές σκηνές για το "Gravity" που αναμένεται να σαρώσει τα τεχνικά βραβεία των Oscars.

Η αλήθεια είναι, ότι η εντυπωσιακή δουλειά της Framestore είναι ο πραγματικός λόγος που το "Gravity" συζητήθηκε τόσο πολύ, καθώς πέρα απο τις εντυπωσιακές σκηνές που ο Cuaron "έστησε" αριστοτεχνικά, ούτε οι ερμηνείες αλλά ούτε και το αφελές σενάριο αξίζουν ιδιαίτερης μνείας. Οσον αφορά τον Alfonso Cuaron, είναι πραγματικά ένας απο τους πιο αξιόλογους σκηνοθέτες του Hollywood αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να είχε ήδη βραβευτεί με το Oscar Σκηνοθεσίας, για το καταπληκτικό "Children Of Men".

Περισσότερα special features απο τα γυρίσματα του "Gravity", θα βρείτε στην bluray έκδοση της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στίς 26 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.