Συνεργασία Netflix Και Sony Pictures

0

Ύστερα από την έκρηξη του streaming που γέννησε πολλούς νέους ανταγωνιστές, το Netflix δέχθηκε αρκετά χτυπήματα καθώς έχασε κάποιους αρκετά σημαντικούς τίτλους από την βιβλιοθήκη του, όπως το "Friends" και τους τίτλους των Marvel & Pixar. Όμως, το παρελθόν μας έχει δείξει πως η μεγαλύτερη υπηρεσία streaming δεν κάθεται ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια και πάντα αναζητά τρόπους για να εμπλουτίσει το πρόγραμμα της.

Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το Netflix υπέγραψε μια πολύ σημαντική συμφωνία με την Sony Pictures Entertainment για την αποκλειστική πρώτη προβολή των ταινιών της Sony, από το 2022 και μετά.

Η αρχή θα γίνει με τα φιλμ "Morbius", "Uncharted", "Where the Crawdads Sing" και "Bullet Train", ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά, καθώς πλέον το "κινηματογραφικό παράθυρο" έχει μικρύνει όσο ποτέ άλλοτε.

Εκτός από τις κινηματογραφικές κυκλοφορίες, το Netflix θα έχει τον πρώτο λόγο και για όλες τις απευθείας σε video on demand (VOD) κυκλοφορίες, που πλέον είναι περισσότερες από ποτέ, αλλά και για όλα τα animated φιλμ της Sony Pictures Animation.

Με αυτήν την πολύ σημαντική συμφωνία το Netflix θα μπορεί να διαθέτει σε πρώτη προβολή όλες τις νέες ταινίες από τα comic franchise της Sony, που συμπεριλαμβάνουν το "Spider-Man", το "Venom", το "Morbius", αλλά και άλλα franchise όπως το "Jumanji" και το "Bad Boys".

Σύμφωνα με τον Scott Stuber, επικεφαλής των φιλμ στο Netflix:

"Η Sony Pictures είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε την συνεργασία μας μέσα από αυτή τη συμφωνία που κοιτάζει μπροστά. Αυτή η συμφωνία, μας επιτρέπει να φέρουμε όλα τα αγαπημένα κινηματογραφικά franchise που διαθέτουν, αλλά και νέους τίτλους που θα υλοποιήσουν, με αποκλειστική πρώτη προβολή στο Netflix και για τους συνδρομητές μας σε ολόκληρο τον κόσμο."

Η συνεργασία ανάμεσα στο Netflix και την Sony, αναμένεται να ευνοήσει και τους δυο, καθώς το Netflix θα έχει την αποκλειστικότητα της πρεμιέρας για όλους τους νέους τίτλους της Sony, ενώ το κινηματογραφικό στούντιο (που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει δική του πλατφόρμα streaming), αποκτά έξτρα έσοδα από το home entertainment...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.