Το Studio 8 Απέκτησε Το "Sandman Slim"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία παραγωγής Studio 8 απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "Sandman Slim", της σειράς βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Richard Kadrey.

"Η ιστορία εστιάζει στον James "Sandman Slim" Stark, έναν σκληροτράχηλο, μεταφυσικό εκδικητή που αποδρά απο την κόλαση για να εκδικηθεί το φόνο της συντρόφου του και τους μάγους που τον φυλάκισαν. Οργισμένος και αποφασισμένος, ο Sandman Slim περιφέρεται στο σκοτεινό Los Angeles, που στοιχειώνεται απο βρυκόλακες και δαίμονες. Υστερα απο έντεκα χρόνια μάχης με τους δαίμονες στη κόλαση, είναι κάτι περισσότερο απο έτοιμος για να ανταποδώσει."

Το Studio 8 Απέκτησε Το "Sandman Slim"

Η πρώτη νουβέλα απο την οκτάτομη σειρά βιβλίων του Richard Kadrey, κυκλοφόρησε το 2009, ενώ μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει το ένατο βιβλίο, που θα έχει τον τίτλο "The Kill Society".

Το σενάριο της μεταφοράς που το Studio 8 φιλοδοξεί να μετατρέψει σε franchise, θα γράψει ο Kel Symons, ο οποίος πρόσφατα έγραψε το σενάριο του κινηματογραφικού "Alladin" που ετοιμάζει η Disney.

Με βάση το πρώτο βιβλίο του Richard Kadrey, που ο οίκος Barnes & Noble χαρακτήρισε ως μια απο τις 13 "Καλύτερες Μεταφυσικές Νουβέλες Φαντασίας της Τελευταίας Δεκαετίας", η κινηματογραφική μεταφορά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο, αν στελεχωθεί απο αξιόλογους συντελεστές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.