Η Straight Up Films Απέκτησε Το Videogame "Thief"

0

Η Straight Up Films απέκτησε τα δικαιώματα του "Thief", του videogame της Square Enix, με σκοπό την μεταφορά του στον κινηματογράφο. Η videogame σειρά ξεκίνησε το 1998 απο την Eidos Interactive με το "Thief: The Dark Project", ενώ αργότερα ακολούθησαν το "Thief II: The Metal Age" (2000), το "Thief: Deadly Shadows" (2004) και το "Thief" που κυκλοφόρησε το 2014.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό κόσμο φαντασίας, που διοικείται απο ένα τύρανο που χρησιμοποεί την σκοτεινή μαγεία σαν ένα μέσο επιβολής ελέγχου. Ο Garrett, ο ήρωας της ιστορίας είναι ένας ικανότατος κλέφτης που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του για την αποκατάσταση της ελευθερίας και της ευημερίας των ανθρώπων."

Η Straight Up Films Απέκτησε Το Videogame "Thief"

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Adam Mason και Simon Boyes, το συγγραφικό δίδυμο πίσω απο το "Not Safe for Work" του Joe Johnston και κάποια b-movies τρόμου.

Την παραγωγή του φίλμ θα συντονίσουν οι Roy Lee ("Bates Motel", "How to Train Your Dragon", "The Departed") και Adrian Askarieh ("Hitman").

Αν και οι μεταοφορές των videogames στη μεγάλη οθόνη δεν έχουν υπάρξει ιδιαίτερα επιτυχημένες στο παρελθόν, το 2016 αναμένται να κυκλοφορήσουν δυο πολλά υποσχομένες παραγωγές: το "Warcraft" του Duncan Jones και το "Assassin’s Creed" του Justin Kurzel, δυο πολύ φιλόδοξες και με πολύ αξιόλογους συντελεστές μεταφορές videogames, που θα καθορίσουν και το μέλλον του συγκεκριμένου είδους στον κινηματογράφο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.