Στο Netflix Το Sequel Του "Breaking Bad"

0

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε αναφερθεί στην έναρξη των γυρισμάτων μιας ταινίας απο το σύμπαν του "Breaking Bad", χωρίς να γνωρίζουμε το σε ποια χρονική περίοδο θα εξελίσσεται η πλοκή αυτού του φίλμ. Τρείς μήνες μετά και με τα γυρίσματα να βρίκσονται σε εξέλιξη, το ομιχλώδες τοπίο έχει αρχίζει να καθαρίζει, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το φίλμ αποτελεί το sequel της τηλεοπτικής ιστορίας και θα έχει σαν κεντρικό χαρακτήρα τον Jesse Pinkman, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στη σειρά ο Aaron Paul.

"Το φίλμ ακολουθεί την απόδραση ενός απαχθέντα άνδρα (Jesse Pinkman) και την αναζήτηση της ελευθερίας."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mark Johnson και Melissa Bernstein.

Στο ρόλο του Jesse Pinkman επιστρέφει ο Aaron Paul, ενώ άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει το εαν θα εμφανιστεί στην ταινία με κάποιο τρόπο ο χαρακτήρας του Walter White (Bryan Cranston).

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο ηθοποιός Bryan Cranston δήλωσε:

"Είναι μια πολύ καλή ιστορία και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ένιωσαν πως θα ήθελαν να δουν μια ολοκλήρωση σε κάποιες απο αυτές τις ιστορίες που αφέθησαν ανοικτές στο τέλος της σειράς. Αυτή η ιδέα, απ'όσο γνωρίζω, εισέρχεται σε αυτές τις ιστορίες.
Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει εμφάνιση του Walter White, είτε με μορφή flashbacks, είτε με flash forwards, όμως είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί είναι το Breaking Bad, η πιο σπουδαία επαγγελματική περίοδος της καριέρας μου και ανυπομονώ να δώ αυτούς τους ανθρώπους ξανά, έστω και για μια απλή επίσκεψη."

Η ταινία του "Breaking Bad" θα διατεθεί πρώτα μέσα απο το Netflix και μετά θα προβληθεί και μέσα απο το δίκτυο AMC...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.