Η Sony Pictures Ετοιμάζει Το "Dark Matter"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony Pictures ετοιμάζει το "Dark Matter", την κινηματογραφική μεταφoρά του bestseller που έγραψε ο Blake Crouch ("Wayward Pines").

"Ο Jason Dessen, ένας κβαντικός φυσικός, είχει κάποτε μπροστά του μια λαμπρή ερευνητική καριέρα. Υστερα όμως απο την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της φίλης του και τη γέννηση του γιού του, αυτό το μέλλον εκτροχιάστηκε. Τώρα πλέον καθηγητής σε ένα μικρό κολέγιο του Chicago και με μια ζεστή και τρυφερή οικογενειακή ζωή, ο φυσικός απάγεται σε έναν κόσμο όπου η κβαντική πολυκοσμική θεωρία του έχει εξελιχθεί σε μια πλήρως τελειοποιημένη τεχνολογία για πολυδιάστατη μεταφορά.
Σέ ένα παράλληλο κόσμο, ο Jason δεν παντρεύτηκε ποτέ την φίλη του και δεν απέκτησαν ποτέ τον γιό τους. Ο Jason είναι πλέον αποφασισμένος να επιστρέψει σε αυτή τη ζωή, όμως ειδεχθής δυνάμεις στην εναλλακτική πραγματικότητα συνομωτούν για να τον σταματήσουν, πρίν να αποκαλύψει τις εγκληματικές ενέργειες που διετέλεσαν για να δημιουργήσουν αυτή την απίστευτη τεχνολογία."

Η Sony Pictures Ετοιμάζει Το "Dark Matter"

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Roland Emmerich, για την ανάληψη τησ σκηνοθεσίας της κινηματογραφικής μεταφοράς, ενώ την παραγωγή θα συντονίσει ο Matt Tolmach.

Αν και η επιλογή του Roland Emmerich για την θέση του σκηνοθέτη δεν φαντάζει και ως η πιο συνετή, πόσο μάλλον μετά το τραγικά κακό "Independence Day: Resurgence", το υλικό του βιβλίου είναι αρκετά πλούσιο καθώς εκτός απο το επικό σκηνικό, διαθέτει και αρκετή ουσία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.