Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Uncharted"

0

Η κινηματογραφική μεταφορά του "Uncharted", της σειράς videogames που δημιούργησε η Naughty Dog, πλανάται στο Hollywood εδώ και πολλά χρόνια. Ενα project που μέχρι σήμερα έχει απασχολήσει πολλούς σκηνοθέτες, όπως τους David O. Russell ("American Hustle"), Neil Burger ("Limitless"), Joe Carnahan ("The Grey") και Seth Gordon ("Horrible Bosses", "The King of Kong"), οι οποίοι για άγνωστους λόγους δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το εγχείρημα, που τον τελευταίο καιρό έμοιαζε να έχει "παγώσει".

"Η ιστορία εστιάζει στον σύγχρονο κυνηγό θησαυρών Nathan "Nate" Drake - απόγονο του εξερευνητή Sir Francis Drake - που πιστεύει ότι έχει ανακαλύψει τα ίχνη της "χρυσής πόλης" του El Dorado. Η αναζήτηση του El Dorado θα γίνει πιο ανταγωνιστική, όταν ένας αντίπαλος κυνηγός θα μπεί και αυτός στον αγώνα. Ενας αγώνας που θα δυσκολέψει και άλλο, όταν μεταλλαγμένοι απόγονοι των Ναζί και των Ισπανών θα αρχίσουν να καταδιώκουν τους δυο κυνηγούς..."

Ομως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Deadline, το project της Sony είναι και πάλι "ζεστό" καθώς διαθέτει ως νέο σκηνοθέτη τον Shawn Levy ("Night at the Museum", "Real Steel"), ο οποίος θα βασιστεί στο σενάριο που έγραψε ο Joe Carnahan.

Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Uncharted"

Το πρώτο μέρος της σειράς videogames του "Uncharted" κυκλοφόρησε το 2007, ενώ αργότερα ακολούθησαν άλλες τρείς συνέχειες, με πιο πρόσφατη αυτή του "Uncharted 4: A Thief’s End", που κυκλοφόρησε πρίν απο μερικούς μήνες.

Με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια αντίτυπα, το "Uncharted" αποτελεί ένα απο τα πιο επιτυχημένα franchise στο χώρο των videogames, όμως η κινηματογραφική του επιτυχία δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη, καθώς το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι οι μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών συνήθως αποτυγχάνουν...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.