Η Sony Ετοιμάζει Το "The Girl in the Spider’s Web"

0

Οταν το 2010 η Sony ετοίμαζε την αμερικανική διασκευή της σουηδικής τριλογίας του "The Girl with the Dragon Tattoo", οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές, πόσο μάλλον όταν στο τιμόνι του πρώτου φίλμ βρίσκονταν ο σκηνοθέτης David Fincher ("Seven", "Fight Club"). Ομως, ύστερα απο την κατώτερη του αναμενομένου εισπρακτική πορεία του πρώτου φίλμ στις αίθουσες, τα σύννεφα μαζεύτηκαν γρήγορα, ο David Fincher αποχώρησε και έκτοτε το project "μπήκε στο ψυγείο".

Απ΄΄οτι φαίνεται όμως, η Sony δεν έχει εγκαταλείψει το project, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εγχείρημα είναι πάλι ενεργό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η Sony σκέφτεται να προχωρήσει στην υλοποίηση του "The Girl in the Spider’s Web", του sequel του πρώτου φίλμ, με σκηνοθέτη τον Fede Alvarez.

Ο Fede Alvarez ξεκίνησε την σκηνοθετική του καριέρα με μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός το 2013 με την σκηνοθεσία στο remake του κλασικού θρίλερ "Evil Dead". Ομως αυτό που πρέπει να γοήτευσε τη Sony, είναι η τελΕυταία του ταινία, το θρίλερ "Don't Breathe", ένα φίλμ που αν και κόστισε μόλις $10 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα απο $150 εκατομμύρια.

Το σενάριο του sequel έχει γράψει ο Steven Knight ("Eastern Promises", "Locke"), βασισμένος στο ομώνυμο βιβλίο που έγραψε ο David Lagercrantz, ο οποίος ανέλαβε τις νουβέλες ύστερα απο τον θάνατο του δημιουργού της σειράς Stieg Larsson.

Η Sony Ετοιμάζει Το "The Girl in the Spider’s Web"

Σύμφωνα με την πλοκή της νουβέλας, η Salander με την βοήθεια του Mikael Blomkvist εισέρχεται σε έναν αδίστακτο και άκρως επικίνδυνο υπόκοσμο, γεμάτο με κατασκόπους, διαδυκτιακούς εγκληματίες και κυβερνητικούς πράκτορες, κάποιοι απο τους οποίους είναι διατεθημένοι να σκοτώσουν για να προστατέψουν τα μυστικά τους.

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Rooney Mara θα επιστρέψει στο ρόλο της Lisbeth Salander, ενώ ο Daniel Craig μάλλον δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Mikael Blomkvist.

Την παραγωγή του φίλμ που η Sony βιάζεται να υλοποιήσει, θα συντονίσουν οι Scott Rudin, Amy Pascal, Elizabeth Cantillon, Eli Bush ,Ole Søndberg και Søren Stærmose.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.