Η Sony Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του Comic "Incognito"

0

Μέχρι σήμερα οι κινηματογραφικές μεταφορές των comics αφορούσαν τους πιο δημοφιλείς ήρωες, όπως τον Batman, τον Superman, τον Spiderman και τον Hulk. Στο προσεχές μέλλον όμως, θα κάνουν την εμφάνιση τους στη μεγάλη οθόνη και ήρωες που δεν είναι ούτε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αλλά ούτε και ξεκάθαρης ηθικής. Η αρχή έγινε με τον Deadpool, ενώ τα τελευταία νέα αφορούν τον Zack Overkill, τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του comic "Incognito", που δημιούργησε ο Ed Brubaker και εικονογράφησε ο Sean Phillips.

Το comic "Incognito" κυκλοφόρησε το 2008 απο την Icon Comics, την θυγατρική εταιρεία της Marvel και μέχρι σήμερα μετρά 11 τεύχη.

Η Sony Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του Comic "Incognito"

"Η ιστορία εστιάζει στον Zack Overkill, έναν αδίστακτο κακοποιό που διαθέτει υπερφυσική δύναμη. Οταν ο Overkill συλλαμβάνεται, προδίδει το αφεντικό του, τον The Black Death. Αμέσως μετά εισέρχεται στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Οι αρχές του χορηγούν ένα φάρμακο που καταστέλλει τις δυνάμεις του και πλέον ο Zack είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος που εργάζεται σαν ταχυδρόμος. Οταν ο Zack ανακαλύπτει ένα κοκταίλ φαρμάκων που μπορεί να επαναφέρει τις δυνάμεις του, έχει πλέον αναπτύξει κάτι που μοιάζει με συνείδηση. Σύντομα μετατρέπεται σε εκδικητή και οι πράξεις του γίνονται αντιληπτές απο τον The Black Death, το αφεντικό που πρόδωσε και που πλέον αναζητά την εκδίκηση."

Η Sony Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του Comic "Incognito"

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Fede Alvarez ("Evil Dead", "Don’t Breathe"), ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το σενάριο θα γράψει ο Daniel Casey (10 Cloverfield Lane").

Την μεταφορά του comic θα υλοποιήσει η Sony που απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του τίτλου απο την 20th Century Fox, η οποία για άγνωστους λόγους δεν προχώρησε στην μεταφορά του σκοτεινού και βίαιου ήρωα στο σινεμά...

Η Sony Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του Comic "Incognito"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.