Η Sony Απέκτησε Το "The Day Donny Herbert Woke Up"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony απέκτησε το "The Day Donny Herbert Woke Up", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο Rich Blake, βασισμένος στην αληθινή ιστορία του πυροσβέστη Donny Herbert.

"Η αληθινή ιστορία του Donny Herbert, του 34χρονου πυροσβέστη της Νέας Υόρκης, ο οποίος μπήκε σε ένα φλεγόμενο συγκρότημα κατοικιών αναζητώντας για επιζώντες. Ομως η οροφή της σοφίτας που βρίσκονταν κατέρρευσε και ο πυροσβέστης παγιδεύτηκε για έξι λεπτά χωρίς οξυγόνο, μέχρι την διάσωση του απο τους συναδελφούς του. Ο Donny κατάφερε να επιβιώσει αλλά σε κατάσταση κώματος. Η σύζυγος του Linda δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά μια θεραπεία, αν και οι γιατροί είχαν αποκλείσει κάθε πιθανότητα βελτίωσης. Η Linda μεγάλωσε μόνη της τους τέσσερις γιούς της. Οι γιατροί δοκίμασαν ένα φάρμακο που κανονικά χορηγούσαν στους ασθενείς του Parkinson και ύστερα απο εννέα χρόνια σε κώμα, ο Donny Herbert ξύπνησε. Ο Donny πέρασε την ημέρα του με τα παιδιά του και την γυναίκα του, όμως 15 ώρες αργότερα έπεσε και πάλι σε κώμα και τελικά πέθανε ένα χρόνο αργότερα.
Η οικογένεια του θεώρησε το σύντομο ξύπνημα του ως θαύμα, ενώ οι δυο γιοί του ακολούθησαν τα χνάρια του και εγινα και αυτοί πυροσβέστες."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Sean Macaulay ("Eddie The Eagle"), ενώ την παραγωγή θα επιβλέψει o Kevin Misher.

Αν και η ιστορία είναι συγκλονιστική, η μεταφορά της στον κινηματογράφο φαντάζει κάπως δύσκολη, καθώς θα απαιτήσει κορυφαίες ερμηνείες και σίγουρα ένα μεγάλο σκηνοθέτη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.