Η Sony Απέκτησε Το "My Favorite Thing Is Monsters"

0

Υστερα απο ένα "πόλεμο" προσφορών ανάμεσα σε τέσσερα μεγάλα στούντιο, η Sony απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "My Favorite Thing Is Monsters", της εικονογραφημένης νουβέλας της Emil Ferris, που εκδόθηκε πρίν απο μερικούς μήνες και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια.

"Η ιστορία εξελίσσεται με υπόβαθρο το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό του Σικάγο, στα τέλη της δεκαετίας του 60'. Το Favorite Thing Is Monsters είναι το μυθοπλαστικό εικογραφημένο ημερολόγιο της 10χρονης Karen Reyes, γεμάτο με τρόμο b-movie ταινίας και εικονογράφηση που θυμίζει τα φθηνά περιοδικά τρόμου. Η Karen Reyes προσπαθεί να λύσει την υπόθεση δολοφονίας του γείτονα της Anka Silverberg, ένα επιζώντα του Ολοκαυτώματος, ενώ την ίδια ώρα ξεδιπλώνονται και οι ιστορίες των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω της. Οταν η έρευνα της Karen μας μας οδηγεί πίσω στη ζωή του Anka στη Ναζιστική Γερμανία, ο αναγνώστης ανακαλύπτει το πως το προσωπικό, το πολιτικό, το παρελθόν και το παρόν συγκλίνουν."

Η Sony Απέκτησε Το "My Favorite Thing Is Monsters"

Σύμφωνα με το Deadline, την παραγωγή του φίλμ που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Amasia Entertainment και της Columbia Pictures (θυγατρικής της Sony), θα συντονίσουν οι Bradley Gallo, Michael Helfant και Palak Patel.

Η Sony Απέκτησε Το "My Favorite Thing Is Monsters"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.