Η Skydance Ετοιμάζει Το "The Gemini Man"

0

Ένα απο τα πιο ταλαιπωρημένα και ομολογουμένως πολύ ιδιαίτερα κινηματογραφικά projects των τελευταίων δυο δεκαετιών, φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης. Σύμφωνα με το THR, το "The Gemini Man", το πολύκροτο sci-fi σενάριο που αρχικά έγραψε ο Darren Lemke ("Goosebumps") και έκτοτε αναθεώρησαν οι Brian Helgeland ("Mystic River"), Andrew Niccol ("The Truman Show") και David Benioff ("Game of Thrones"), φαίνεται να παίρνει επιτέλους τον δρόμο της υλοποίησης.

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα γηρασμένο επαγγελματία δολόφονο, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποσυρθεί απο το "επάγγελμα" του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την απόλυτη πρόκληση: έναν κλώνο του εαυτού του, ο οποίος είναι 25 χρόνια νεότερος και στο ζενίθ των δυνατότητων του."

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος της εικοσαετούς καθυστέρησης της υλοποίησης του φίλμ, υπήρξε η εμμονή των παραγωγών που επιθυμούσαν οι δυο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες να ενσαρκωθούν απο τον ίδιο ηθοποιό. Κάτι που θα απαιτούσε την χρήση της πειραματικής εκείνη την εποχή τεχνολογίας de-aging, που καθιστά δυνατή την απεικόνιση ενός ηθοποιού σε διαφορετικές ηλικίες και που είδαμε για πρώτη φορά στο "Benjamin Button" του David Fincher και πιο πρόσφατα στο "Rogue One", με τις ψηφιακές απεικονίσεις της Carrie Fisher και του Peter Cushing. Μια τεχνολογία που πλέον έχει ωριμάσει αρκετά και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το εξωπραγματικό κόστος των προηγουμένων ετών.

Όσον αφορά την καρέκλα του σκηνοθέτη, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τους Tony Scott και Curtis Hanson, αυτή αναμένεται να καταλήξει στον Ang Lee ("Life Of Pi"), o οποίος βρίσκεται σε προχωρήμενες συζητήσεις με την Skydance Entertainment.

Αν και η πλοκή του φίλμ θυμίζει ιδιαίτερα το "Looper" του Rian Jonhson, το "The Gemini Man" του Ang Lee αναμένεται αρκετά διαφορετικό καθώς εκτός απο έναν μεγάλο προϋπoλογισμό θα διαθέτει και το μοναδικό στύλ του ταλαντούχου σκηνοθέτη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.