Σεμινάριο Κινηματογράφου "13 Όψεις μιας Περιπέτειας"

0

Το Filmschool.gr/strong>σε συνεργασία με την Art Syndicate παρουσιάζουν στη Yafka School, Πλατεία Θεάτρου 6, 6ος όροφος, το εντατικό Σεμινάριο του Γιάννη Οικονομίδη: 13 Όψεις μιας Περιπέτειας. Περί Filmmaking και άλλων παθών – Φτιάχνοντας μια ταινία στη χώρα μας.

13 τετράωρα masterclasses πάνω στη διαδικασία κατασκευής μιας ταινίας, με την προσωπική ματιά του σκηνοθέτη.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να κατανοήσει τον πολύπλοκο, μα αυστηρά συγκεκριμένο σχεδιασμό κατασκευής μιας ταινίας μεγάλου μήκους, μέσα από την εμπειρία και πρακτική προσέγγιση του Γιάννη Οικονομίδη. Είναι κατάλληλο για νέους σκηνοθέτες και παραγωγούς, ηθοποιούς, τους συνεργάτες σε όλους τους τομείς κινηματογράφησης, το κοινό των ταινιών του Γιάννη Οικονομίδη και εν γένει όλους τους ενδιαφερόμενους σινεφίλ θεατές του ελληνικού κινηματογράφου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η σαφής αποδόμηση της διαδικασίας δημιουργίας μιας κινηματογραφικής ταινίας αναλύοντας τα ξεχωριστά στάδια σύνθεσής της.

Με αφετηρία τις τέσσερις μεγάλου μήκους ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη (Σπιρτόκουτο, Η Ψυχή στο Στόμα, Μαχαιροβγάλτης, Το Μικρό Ψάρι) ο σκηνοθέτης, μαζί με τη συμμετοχή καλεσμένων, κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου του κινηματογράφου, θα αναλύσει, συζητήσει, αποδομήσει και αποκαλύψει το κάθε καλλιτεχνικό, οργανωτικό και παραγωγικό στάδιο μιας ταινίας γυρισμένης στην Ελλάδα.

 

Οργάνωση σεμιναρίου: Χρήστος Πυθαράς

Έναρξη: 6 Ιουνίου 2015

Λήξη: 4 Ιουλίου 2015

Διάρκεια: 52 ώρες

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Για πλήρη ανάλυση σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες: www.filmschool.gr

Τηλέφωνα: 211 7051633 - 6974 867975

PosterFIN

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.