Προβλήματα Για Το "Rogue One: A Star Wars Story"?

0

Σύμφωνα με το Page Six, το "Rogue One: A Star Wars Story", η πρώτη spin-off ταινία απο το σύμπαν του Star Wars, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς η δοκιμαστική προβολή της ταινίας δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες της Disney.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Page Six, οι άνθρωποι της Disney ζήτησαν απο τον σκηνοθέτη της ταινίας Gareth Edwards να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις, κάτι που σημαίνει συμπληρωματικά γυρίσματα μέσα στον Ιούλιο, μια διαδικασία που εκτός απο επίπονη είναι και ιδιαίτερα δαπανηρή.

Τα σύννεφα που μαζεύτηκαν πάνω απο την ταινία του Edwards έσπευσε να διαλύσει ένας εκπρόσωπος του στούντιο, ο οποίος δήλωσε:

"Η δημιουργική ομάδα και το στούντιο είχαν στο πρόγραμμα κάποια συμπληρωματικά γυρίσματα, έτσι ώστε το φίλμ να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και οι ηθοποιοί ήταν ενήμεροι για το ενδεχόμενο των extra γυρισμάτων. Υστερα απο το 'The Force Awakens', ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και έχουμε μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στο franchise και στους θαυμαστές για την υλοποίηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος."

Η αλήθεια είναι ότι τα συμπληρωματικά γυρίσματα δεν είναι ποτέ μια καλή εξέλιξη για ένα φίλμ, ενώ για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το πόσο δύσκολο είναι για ένα σκηνοθέτη να εργαστεί στο περιβάλλον της Disney, που κακά τα ψέματα δεν φημίζεται για την μεγάλη δημιουργική ελευθερία που παρέχει στους σκηνοθέτες.

Κάτι που διαπιστώνει απο πρώτο χέρι και ο Gareth Edwards, ο οποίος σε αντίθεση με τον JJ Abrams που ανακύκλωσε το "A New Hope" για την δημιουργία του "A Force Awakens", καλείται να δημιουργήσει ένα εξολοκλήρου νέο φίλμ που διαθέτει νέους χαρακτήρες και ιστορία.

Κρίνοντας πάντως απο το πρώτο σκοτεινό trailer, το πρώτο δείγμα του "Rogue One: A Star Wars Story" φάνηκε ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και αυτό που μένει να φανεί είναι το τι θα πρέπει να θυσιάσει ο σκηνοθέτης Gareth Edwards, για να μείνουν ικανοποιημένοι οι ιθύνοντες του στούντιο, που σίγουρα επιθυμούν ένα πιο light και πιο αποστειρωμένο φίλμ...

Το "Star Wars: Rogue One" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.