Πρώτη Ματιά: "Z for Zachariah"

0

Πρόκειται για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του "Z for Zachariah", της μεταποκαλυπτικής νουβέλας που έγραψε ο Robert C. O’Brien, το 1974.

"Η ιστορία εστιάζει στην Ann Burden, μια νεαρή γυναίκα που κατοικεί σε μια κοιλάδα των μεσοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών και που πιστεύει ότι είναι η μοναδική επιζήσασα ενός καταστροφικού πυρηνικού γεγονότος. Υστερα απο ένα χρόνο απομόνωσης στη φάρμα, η Ann βλέπει ένα ξένο να πλησιάζει και αποφασίζει να κρυφτεί σε μια σπηλιά, καθώς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του άγνωστου άνδρα. Οταν όμως ένα ραδιενεργό κύμα πλήτει την περιοχή, ο άγνωστος αρρωσταίνει και η Ann αποφασίζει να τον βοηθήσει, φοβούμενη ότι θα μείνει μόνη της για πάντα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Craig Zobel ("Compliance"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Pall Grimsson και Nissar Modi, βασισμένοι στη νουβέλα του Robert C. O'Brien.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ann Burden, βρίσκεται η Margot Robbie ("The Wolf of Wall Street"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris Pine ("Star Trek", "Jack Ryan: Shadow Recruit") και Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave", "Children of Men").

Με πολύ μικρό cast και χαμηλό προϋπολογισμό, το ανεξάρτητο sci-fi θρίλερ του Craig Zobel αναμένεται να στηριχθεί στο αξιόλογο υλικό της νουβέλας και τις ερμηνείες.

Η ταινία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρίν απο λίγο καιρό στη Νέα Ζηλανδία, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2015.

Εικόνα: Variety

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.