Πρώτη Ματιά: "The Neon Demon" Του Nicolas Winding Refn

0

Πρόκειται για την νέα ταινία ταινία του εκκεντρικού Δανού σκηνοθέτη Nicolas Winding Refn ("Valhalla Rising", "Drive"), ο οποίος επιστρέφει στη σκηνοθεσία μετά το αμφιλεγόμενο "Only God Forgives".

"Οταν η Jesse, ένα επίδοξο μοντέλο, μετακομίζει στο Los Angeles, η νιότη και η ζωντάνια της θα γίνουν λεία μιας ομάδας γυναικών που έχουν εμμονή με την ομορφιά και που θα κάνουν το παν για να αποκτήσουν αυτά που αυτή διαθέτει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Nicolas Winding Refn, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Steven Canfield Crowley ("Life Is Dead") και Mary Laws, βασισμένοι στην ιστορία-μύθο της Δούκισσας Elizabeth Báthory, μια ιστορία που το δίκτυο CBS θα μεταφέρει στην τηλεόραση.

the-neon-demon--winding-refn-

Σύμφωνα με τον Nicolas Winding Refn:

"Ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα οτι είμαι περιτριγυρισμένος και κυριαρχημένος απο γυναίκες. Περιέργως, απέκτησα μια ξαφνική διάθεση για την δημιουργία μιας ταινίας τρόμου σχετικά με την επικίνδυνη ομορφιά."

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jesse βρίσκεται η Elle Fanning, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jena Malone, Christina Hendricks, Keanu Reeves, Desmond Harrington, Jamie Clayton, Abbey Lee, Bella Heathcote, Alessandro Nivola, Karl Glusman και Charles Baker.

Με μια ενδιαφέρουσα και ως συνήθως περίεργη ιστορία, η νέα ταινία του Nicolas Winding Refn αναμένεται να διαθέτει εντυπωσιακή αισθητική, ενώ ο χαρακτήρας της ταινίας τρόμου που ο ίδιος ο σκηνοθέτης έδωσε στο νέο του φίλμ, αφήνει αρκετές υποσχέσεις για κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2016, ενώ λίγο αργότερα θα μεταφερθεί στο Amazon για online διάθεση.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.